Concurs site - depunctari martie 2011

Stiri si anunturi site
Share
Incepand de astazi cei ce abuza de anumite sectiuni indiferent daca o fac pentru puncte sau nu, vor fi sactionati, mai exact li se vor retrage punctele pt postarile care nu au continut sau sunt postate doar sa fie.

Concurs site - depunctari martie 2011 : 24 comentarii

  • am gasit "iarba",,,,saptamina viitoare merg .va tin la "curent"

  • pai, hai, cine ne opreste? baga material

  • inca m ai sper ca nu vb pentru puncte,ce drac e asta ,,vb de tehnici ,"sau nu m ai vb"......haideti sa schimbam informatii!!

  • o fi asa, nu o fi mie imi place ca e amuzant, iar bobita ala la fel, doamne imi aduc aminte cand pescuiau pe o balta privata la somn la carnat, lua carnatul in gura musca eu o bucata si resul o punea in carlig si al dracului ca mai si prindea peste...

  • tibanu e un retard mintal... n-ai ce sa-i ceri :))

  • vorba lui tibanu care are emisiune pe prima ,,cel mai bun peste tot porcul ramane''

  • hai sa lasam punctele: ori suntem pescari ori nu mai suntem????
    hai bucatarii , treceti la treaba.vorba lui speed; pai daca stam doar sa scriem retete de papica si tot felul de tampenii , de lucrat sau sa nu mai zic de pescuit cand o mai facem.hai sa fim seriosi baieti, doar suntem oameni maturi zic eu.fir intins la toti si asteptam detalii despre subiectul pescuit.va salut pe toti.

  • @rockyonutz
    pai nu tre sa fi tare la mate ca sa faci un calcul simplu:trei articole tematice+intrarea-n cont+doua topicuri=314 puncte intr-o zi....si daca mai adaugi si doua trei retete de bucatarie.....!imi pare nespus de rau ca nu poti sau nu putem intrea in clasamentele de anul trecut!!!!!! sa fi vazut acolo cum se faceau punctele........peste 1200 pe luna!!!!!!!dar asta e,nu am de ce sa fiu "ofticat" ca sa zic asa eu unul nu postez,nu comentez si nu intru pe acest site (si nu numai)ptr premii si nici ptr competitie!!!!n-am fost eu premiant in scoala ,liceu,etc si ce draq vreau acu' la batrinete premii?! :))

  • 200-300 de puncte pe zi...adminul spunea ceva de o limita pe zi parca, deci ca sa inteleg ca e disperarea mare de tot...eu o sa ma bazez in contiuare pe articole deoarece imi place sa scriu, si dupa ce sunt postate aici pot sa le arat celorlalti prieteni de ai mei sa le fie si lor de ajutor, si chiar daca nu o sa castig nu o sa fie un capat de tara, macar stiu ca nu am pierdut vremea si ca am facut ceva folositor...astept cu mare curiozitate ultima zi sa vad daca ai dreptate

  • @rockyonutz-stai sa vezi spre sfarsitul lunii cand o sa inceapa bucatarii,retetarii,pozarii cu capturi din 1900 vara....atunci sa te tii bine....sa vezi cum intr-o singura zi se pot face 2-300 de puncte!cei vechi pe acest site stiu ce spun.....a fost o perioada cand nu se mai acordau puncte.. stii ce liniste si pace era.....eram un grup care "corespondam" fara probleme cu micile contre inerente dar am fost,suntem si vom fi aceeasi prieteni si sa zic asa, oameni de baza ai acestui site!