Hrana pentru caini sau pisici

Nade si momeli
Share
A incercat cineva acesta combinatie ..cautand pe forumuri mai multe nade ..in final am gasit acesta combinatie si aici ma refer la hrana uscata pisata si adugata cu alta nada de momire .poate da cineva mai multe detalii si daca a incercat asa ceva ?

Hrana pentru caini sau pisici : 5 comentarii

  • sau se pot folosi granulele intregi, fara a le macina; cu un lichid nutritiv le faci scufundatoare.

  • pina acum ceva vreme se dadea cu rezultate foarte bune la frolic de caine.. mincare pe baza de carne dar care a fost repede scosa din comert intrucit dadea dependenta la animale.. mai nou si am vazut la multa lume... boabe de pisici pe baza de peste sau carne de vita sint pisate pina devin praf dupa care se fac bulgari de nadire .. sint foarte bune intrucit tin pestele in zona de nadire fara a-i da efectiv nimik de mincare intrucit praful se dizolva total in apa de aceea multi amesteca cu pelete multiblend.. de mai multe dimensiuni pentru a stimula si pofta de mincare a pestelui.. eu personal dau cu praf de boabe de pisici de peste amestecate cu pelete halibut multiblend.. dezavantajul e ca zona de nadire se umple de puiet de toate marimile.. avantajul e ca unde se creeaza colcaiala de puiet la pelete de 18 mm doar crapul pune botul alt dezavantaj ar fi ca dupa primul crap poti sa-ti iei adio de la locul nadit intrucit alt crap prea curind nu mai apare.. de aceea totdeauna folosesc 2-3 locuri unde nadesc abundent cu pelete sau praf de mincare de pisici

  • pai ,cred eu,nu ai ce polua......mancarea de caini/pisici are la baza faina de oase=concentartele+aditivi alimentari.....!

  • sunt din slatina si timpul pe care il am mi-l dedic in zona ..doar ca as incerca variante diferite de nada fata de cele din comert sunt doar curios sa nu poluez apa degeba si sa imi stric si locul de pescuit..:))

  • daca ai cum mergi pe crevedia.....sa vezi cum aduc resturile de la fabrica de mancare de caini/pisici cu remorca o incarca in barci si o dau pe mijlocul baltii....iar pescarii mai prind.......!