Ingrediente de mare atractie

Nade si momeli
Share
Sunt 20 de aminoacizi. Exempu BETAINA, Daca nu aveti betaina, puteti folosi SPIRULINA, contine 18 aminoacizi din cei 20. Spirulina se gaseste in magazinele naturiste si AMINO R60, sunt pastile pe care le zobiti. Praf de inghetata ca un atractant praf. SPIRULINA e mult mai buna decat BETAINA. Am testat si e OK.
Eu adaug spirulina peste boabele de porumb la borcan si apoi le trec pe firul de par. E super. ;)

Ingrediente de mare atractie : 16 comentarii

  • asa am crezut si eu ca o momeala e adaptata la balta. gresit, nu e asa.

  • sincer, sa nu mai aud de balti de pe la mine. am vazut cum le da de mancare intr-un colt al balti si la da din barca cantitati mari. am fost pe multe balti. am fost pe o balta unde nimeni nu a prins nimic in ziua aia, si ma intrebat cineva ce le fac :))
    conteaza mult montura si ce le dai de mancare

  • da,dar astea probabil le ai pt.vre-o balta de la tine de acolo nu?

  • e bine sa cunosti balta. am o schita si de balta si de apa curgatoare, nu o gasesc, cand o sa o gasesc am sa o public

  • ori de la presiunea atm. , ori pestele e in alta parte a balti. eu am stat 3 zile la pescuit, 2 zile nu am prins nimic, am momit bine si a 3 zi am avut rezultate.

  • nu prea. merg bine pe balti. pe apa curgatoare nu stiu. eu prepar nada la rece, imi cumpar o punga de nada praf din magazinul de pescuit e 6 - 7 ron si amestec praful din punga cu ce ti am zis. la mamaliga nu am incercat, dar am vazut pe cineva care pescuia cu mamaliga pe arc, omul isi facuse mamaliga cu praf din ala din comert cu sofran.

  • stiu chestiile astea cu meteo,cu presiune atm,incerc sa mai aflu cate o chestie care s-o aplic pe apele astea care ma baga in ,,boale"
    am un fix cu astea,e mai palpitant pescuitul acolo
    am retetele mele care dau rezultate dar stii ca sant zile din alea cand nu vrea deloc,deloc,si mai trebuie stimulat cu cate ceva

  • praful de inghetata banuiesc ca-l bagi in mamaliga,adica il amesteci la rece nu-l pui direct la fiert asa-i?ce arome ai folosit si ti-au dat rezultate?
    eu deocamdata mai ies pe cate o balta,dar de fapt eu sant cu celelalte,curgatoare si vreau sa le incerc acolo.merg oare si pe astea?

  • apropo, cand mergi la pescuit, urmareste vremea. daca vineri e cald afara si sambata ploua, ai sanse mari sa nu prinzi nimic

  • in general folosesc seminte prajite vara. crapul adora uleiurile si semintele cand temperatura e ridicata. merge si la arome, dar nu sta mult in nada se satura repede de arome.