Pescuit pe balta Blasova

Pescuit Sportiv
Share
Va salut !

As dori sa merg vreo 2-3 zile pe balta blasova , e cineva care a fost mai recent ? 1-2 info daca se poate !
Fire intinse va doresc !

Pescuit pe balta Blasova : 9 comentarii

  • salut baieti,apropo de blasova de care sunt satul,intradevar sa dus,nu se mai prinde mai nimik,poti sa dai si sa plantezi cat vrei,iar daca iei ceva mai rasarit e noroc dumnezeiesc,plus de asta personalul baltii care te cauta in juvelnic si daca depasesti cota de 5 kg iti da pestele inapoi in balta,trofeele care se luau inainte ca acum nu mai sunt la fel nu aveai voie sa le iei.drumul extrem de rau,faci masina boarfaaaaa,bacul care e scump,taxa de balta,nu se merita deloc,iar cine nu crede sa incerce pe banii lui.sincer eu regret mult aceasta balta si ceea ce vam scris nu este din rautate ci este adevarul,pacat ca patronul nu face reguli mai flexibile ca oricum si-a pierdut mare parte din clienti.fir intins!

  • daca e cineva interesat din braila sau galati care merge acolo si mai are 2 locuri disponibile in masina , sa dea un mesaj pe mail : [email protected] .
    am ramas fara masina , si am vrea sa mai facem o partida pe blasova , in jur de 15.09 , 22.09, sau 29.09
    impartim cheltuielile .

  • va salut !
    am fost eu week-endul trecut , 3 zile !
    balta de vis , drum bun , asfaltat , foisoare , umbra , locuri frumoase...insa peste ioc !
    am dat la orice , nu am avut nicio trasatura serioasa .
    doar caras , vreo 9 kg.
    insa , toata ziua si mai ales noaptea , sareau crapii la greu . te imbolnaveau .

  • peste mai are ceva ,..dar faptul ca o navodeste atit de des ,..nu face decit sa goneasca pescarii;'' nu merita atita drum ,bani cheltuiti,..oboseala etc ,ca sa ajungi acolo si sa vezi ca baietii baga navodu de trei zile ,non stop,..si ca inca nu au facut norma ,..mai au de bagat navodu inca trei zile ,..asa ca ai batut drumu aproape degeaba,...plus ceva piese la masina din cauza drumului,...s-a dus blasova de altadata ,..a mai ramas doar numele ,..

  • bai baieti, voi poate vreti sa spuneti ca balta nu mai are potential ca in anii trecuti!peste se prinde,dar trebuie sa stii sa il prinzi! mai insista!

    fire intinse

  • am tot fost eu pe blasova,sa dus si cu balta asta,drumul incredibil de rau,peste nu se mai prinde decat carasel mic,cteno,crapul a disparut cu desavarsire,chiar si daca plantezi,metoda care dadea rezultate nu mai da randament deloc,mai bine evitati si cautati alte locuri ca aici cheltuiti banii degeaba,pacat pacat pacat de balta asta care mai avea ceva potential,a rupt-o cu plasele patronul,acum vrea sa ia taxa dar peste nu mai are.asta e romanul.

  • merci de info !
    cand ma intorc , va spun care mai e viata pe acolo la blasova ! fir intins , cu stima !

  • da colegu am fost eu pe balta la blasova sambata 12.05 2012 foarte slab 50 lei taxa drum prost numai caras (vreo 6 buc=1 kg ) si ala rar din intamplare am vazut si o ciortanica la 0,500 grame dupa 12ore de pescuit......berea scumpa la bar ....asta e ....fir intins



  • ciudat , cati braileni sunteti pe site , nimeni n-a fost la blasova ?

    @craparul , din inf recente , crapul este scos cu plasele de patron , cteno se ia , la boaba de porumb cu aroma lucerna , dar nu ca anul trecut.
    tel paznic balta 0751 200151- dragut aurel
    fir intins !