Sonar Portabil Humminbird Rf25

Scule de pescuit
Share
As dori sa-mi cumpar acest tip de sonar si as dori o parere(poate are cineva)Sonarul are ca sonda o ratusca din plastic care se prinde de firul de la lanseta iar display-ul se prinde de lanseta cu o clema.Este recomandat pt pescarii care dau de pe mal si in general pentru Dunare(ape curgatoare)deoarece transmisia dintre sonda si display se face whirless pe o distanta de max.35m.Am inteles ca unii au reusit sa modifice aceasta distanta pana la 100m si le-au montat pe barcute de plantat.Poate imi dati si mie un sfat.

Sonar Portabil Humminbird Rf25 : 4 comentarii

  • multumesc pt ajutor.am luat decizia asta pt. ca am fost cu o barca care avea si sonar si am observat ca pestii erau in locuri unde nici nu as fi banuit.mai precis erau pe intinsuri si nu in gropi de 7-10m poate si pentru ca gropile erau vizitate de cei de la renel.dar va dati seama ce inseamna sa te asezi pe un loc si sa stai ca prostu pt. ca nu este nici un peste.erau portiuni si de 2-3 km in care nu era nici un peste

  • humminbird au avut probleme cu ratustele si anume ca nu erau sigilate bine. am avut 2 astfel de sonare, sunt ok ca si performante, distanta de 30m e mai mult decat rezonabila pentru pescuitul de pe mal. ca si modificare se monteaza o antena receptoare de raza mai lunga, dar facand aceasta modificare pierzi garantia aparatului propriu-zis. cu ratusca o rezolvi simplu: o desfaci (decapsulezi) si in zona unde are cei 2 receptori (cei care intra in contact cu apa) ii aplici un strat subtire de silicon sanitar, apoi o lipesti cu un adeziv bicomponent si aplici o banda de silicon la imbinare.

  • da eu m-am plans. a functionat o singura data, apoi nu a mai vrut sub nici o forma, si ratuste sa cumperi separat, nu stiu. mie acelasi vanzator de la care l-am cumparat nu a vrut sa mi-o vanda separat. nu era un humminbird erea o marca fara marca fischfinder si nu mai stiu cum ca l-am aruncat pe acolo printre tot calabalacul care am adunat dea lungul anior de cand m-am apucat de pescuit.

  • victor cauta cu atentie prin postarile mai vechi de pe site.parca tin minte ca mai multi se plangeau de ratusca asta.nu sant sigur daca-i vorba de modelul asta dar cauta si o sa gasesti sigur