Aperitiv rece cu ton

Detalii

Porti 3
Timp 60

Descriere aperitiv rece cu ton

Se fierb cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare. Se scurge apa, se curata de coaja si se taie cubulete. Se scurge tonul din corserva, se taie pestele bucati si se adauga peste cartofi. Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate feliute, putin patrunjel tocat, ulei, sare si piper dupa gust. Se stoarce jumatate de lamaie, iar cealalta jumatate se taie patratele si se adauga peste celelalte ingrediente. Se amesteca cu grija sa nu se sfarame.

Ingrediente reteta

  • ton in suc propriu- conserva 170 mililitri
  • cartofi 3 bucati
  • ceapa rosie 1 bucati
  • masline verzi 150 grame
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 3 linguri

aperitiv rece cu ton : 0 comentarii

Nu exista comentarii