Balta Stanca

Iasi / PERIENI
Share

Descriere - Balta Stanca

am cumparat, si amenajat acest loc din dorinta de a avea un loc unde sa pot pescui in liniste eu si prieteni mei cum dealtfel cred ca orice pescar isi doreste si cred ca am reusit iazul nu este mare circa, 1.2 hectare cu o adincime medie de 1.8m.

Ce puteti pescuit: crap pana in 4 kg, cteno intre 1 si 6 kg si caras intre 200grame si 1 kg.

Modificare regulament si taxa

Taxa pentru insotitor pescar adult este de 30 ron si se incadreaza in limita numarului de bete pescuit de persoana respectiv 3 si ,cantitatea de peste admisa 5 kg.a celui pe care-l insoteste, pentru copii insotitori care pescuiesc taxa este de 15 ron ..Pentru femei nu se percepe taxa daca nu se depaseste nr de bete si cantitate peste admis.

Aceasta locatie se adreseaza in general pescarilor impreuna cu familia ,prieteni,etc. la umbra unor salcii te poti racori cu o cana de apa rece ca gheata de la izvor ori cu ,niste bere, racita la izvor ..se poate prepara ceva la gratar si consuma la masa de sub salcii, vara se pot cumpara legume din gradina proprie care sint 100%ecologice .

Linistea si intimitatea sint garantate . De aceea, fara a jigni pe cineva ..rog cealalta categorie de pescari care vor sa plateasca 10 lei si sa plece acasa cu 70.kg.de peste care nu stiu decit, sa injure ,sa jigneasca, si se cred a fi intemeietori lumii sa nu deranjeze!!!! pentru a nu crea deranj si disconfort celorlalti.

Exista posibilitatea ramineri cu cortul peste noapte si. in cazuri speciale se poata inchiria pentru anumite aniversari cabana aflata pe proprietatea mea .

ce-i care fac parte din prima categorie enuntata sint asteptati cu mare placere !!!
multumesc pentru intelegere !

Traseul pana la Balta Stanca

Din Iasi, se poate ajunge cel mai usor pe urmatorul traseu : din Tg. cucu se coboara in jos catre podul de fier circa 150 m.unde se afla o intersectie semaforizata se face stinga si circa 3.4 km. se merge inainte pe soseaua care merge catre vama Sculeni , Popricani la iesirea din Vinatori la primul si unicul sens giratoriu se face stinga catre Popricani - Cirniceni - Probota ,chiar in fata primariei Probota se face tot stinga se merge tot pe sosea circa 3km. pina la iesirea din satul Perieni unde sa afla o casa pe marginea stinga dupa ea soseaua urmeaza cu o curba strinsa catre dreapta si un drum de tara neasfaltat care merge tot inainte se urmeaza acel drum exact 1.2 km pina se va vedea o vale mare si implicit iazul .de la iesirea din iasi pina la locatie sint exact 21.5 km.drum bun !

Nu exista regulement pentru

Balta Stanca

Taxe 2024 Balta Stanca

Dotari - Balta Stanca

Poze Balta Stanca

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Stanca

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta stanca

Balta Stanca : 0 comentarii

Nu exista comentarii