Ciorba de peste

Detalii

Porti 6
Timp 30

Descriere ciorba de peste

se curata pestele,se spala bine si se portioneaza.curata si spala radacinoasele ceapa si usturoiul,apoi le tai marunt.intr-o oala de 2 litri,calesti legumele in ulei de masline si stingi cu 1,5 litri apa fierbinte.lasi la fiert timp de 10 minute,apoi pui pestele si reduci intensitatea focului la mic.dupa 15 minute,torni sucul de rosii si otetul de mere,adaugi pestele din conserva si condimentul din legume.sarezi si condimentezi ciorba dupa gust si o lasi sa mai dea in cateva clocote.imparti bucatile de peste in farfurie,torni zeama si presari patrunjel tocat marunt.se serveste cu cu felii de paine prajita frecate cu usturoi si uns cu ului de masline.se poate servi si cu mamaliguta si neaparat cu ardei iute.pofta buna

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • cutie sardele 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • ceapa 3 bucati
  • radacina patrunjel 1 bucati
  • catei usturoi 5 bucati
  • ulei masline 100 mililitri
  • suc rosii 250 mililitri
  • otet mere 100 mililitri

ciorba de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii