conservarea porumbului

Nade si momeli
Share

stie cineva dc porumbul isi pierde din proprietati dc se congeleaza si apoi se scoate ?



eu il fierb il congelez iar cu o seara inainte de partida de pescuit il scot si il mai pun la fiert.oare isi pierde din proprietati?stie cineva o alta reteta?

conservarea porumbului : 6 comentarii

  • pai orice animal are instincte si simte cand il apuca foamea nu?

    daca digestia este lenta atunci si perioada intre orele de hranire creste. tocmai de aceea in anumite nade se folosesc substante care ajuta la o mai buna digestie si care sporesc apetitul crapului.

    exemplu porumbul uscat nu este recomandat deorece are un proces de digestie lent.



  • de unde stie crapul de digestie?

  • in zilele urmatoare ,voi posta la sectiunea :momeli si nade,despre conservarea porumbului in lapte ,pregatirea,procesare,si utilizare. subiecte ce au fost testate,de catre foarte multi pescari, obtinind rezultate foarte bune in a captarilor de pesti ( in special la crap si caras ),in orice balti, pe orce timp si in orce sezon al anului. pina atunci fir intinsssssssss !

  • idee este ca dupa fierbere cu indulcitorul adaugat ulterior sa in timpul fierberi daca pui zahar, porumbul incepe sa fermenteze si dupa 24-48 de ore este numai bun de nadit si pescuit. ii creste atractia plus se preiau in el aromele/atractanti mai bine si celelalte substante pe care le mai adaugi.

  • si eu fac la fel numai k nu il mai las 24 -48 de ore dupa fierbere ci il folosesc dupa ce se raceste dimineata...

  • te referi strict la porumbul uscat, sau si la cel in lapte?

    pt porumbul uscat se stie ca netratat nu este indicat la crap deorece este f greu digerat.

    pe de alta parte procesarea lui poate sa piarda calitatile pe care acesta le are. o buna idee este ca acesta sa se inmoaie in prealabil cam 24-48 ore si apoi fiert cam 30 min(inca nu am incercat). alti recomanda doar punerea la inmuiere fara fierbere.

    intotdeauan porumbul l-am pregatit inainte de pardita de pescuit si procedez asa:

    il pun la inmuiat 48 ore cel putin. apoi il fierb pana crapa bobul. dupa ce se raceste adaug aromele , betaina,..., indulcitorul si il mai las ca 24-48 ore si apoi il folosesc la nadit. boabele nesparte le folosesc pe fir de par.

    deci nu am folosit congelat dar nu cred sa isi piarda proprietatile, daca e sa le piarda le pierde prin fierbere.

    fir intins.