Titlu reteta: | crema de peste cu hrean |
Porti: | 4 |
Timp: | 150 |
Ingrediente: | |
ceapa | 2 bucati |
sfecla rosie | 400 grame |
mar | 1 bucati |
otet | 4 linguri |
vin | 50 ml |
zahar | 4 linguri |
zeama de lamaie | 4 linguri |
file de macrou afumat | 400 grame |
smantana | 200 ml |
patrunjel tocat | 2 linguri |
radacina hrean de 4 cm | 1 bucati |
Tocam ceapa, taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 linguri suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min.
Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram si piperam. Lasam la racit.
Dezosam pestele si pasam carnea cu 2 linguri suc de lamaie si smantana.
Se rade hreanul si se adauga in crema de peste.
Piperam si dam la frigider 2 ore.
Este o reteta care se poate servi ca aperitiv
Adaugam patrunjelul in compozitia de sfecla.
Se serveste cu crema de peste.