pescar clujean

Parteneri invitatii la pescuit
Share
As dori sa cunosc pescari clujeni, pentru informatii despre lacurile si baltile din cluj.
Balti private si lacuri am inteles ca sunt cateva foarte frumoase.
Deci care esti pescar clujean si nu numai ... va astept la o discutie.

pescar clujean : 11 comentarii

  • salut.apropo de lacul de langa cojocna pe unde se ajunge la el?

  • a da, si acuma de cand cu sezonu rece e voie si stiuca si salau dar nu mai mica de 1 kg.

  • un lac fain langa cluj e darvastau langa cojocna, peste este destul, si e liniste ca nu-i lasa cu masinile si cu muzica. taxa e 50 de lei pe 12 ore si poti sa iei acasa 3 kg de crap, trei de albitura si somn cat poti prinde. eu zic ca merita incercat, mie personal mi-a placut.

  • foarte tare! daca mai pui si combustibilul,papa si berea...rentabilitate cu minus in fata

  • dan pescaru!
    daca vrei o informatie despre lacul santioana de linga gherla.
    cateva din regulamentul lacului
    ttaxa 30 lei 12 ore,pentru acesti bani poti duce acasa 2 kg carasi si 1 kg fitofag restul platasti
    cu masina intri pana descarci bagajele,dupa care scoti la parcare,la iesire te perchezitioneaza si in tocul in care tii betele-asa srie in regulament pe linga multe alte.
    joi am fost 3 prieteni,am prins in total:1caras cca0.5 kg,un amur de 1.2 kg care a fot platit cu 15 lei kg,niste albisori,eu nu am prins nimic.
    fir intins

  • pescuesc pe lacul tarnita de vreo 35 de ani, dar de salau nu am auzit,poate cineva confunda cu bibanul,din acest soi gasesti destui si mai sint cleni frmosi,daca ai barca,sau de pe mal si asculti manele si te uiti la gunoaie.

  • salau pe tarnita? nu prea imi vine sa cred asta. ma rog, o sa ma documentez. pe colibita , eventual. la tarnita se pescuieste cu permisul eliberat de ajps cluj. (nu ajvps).fir intins!

  • @baracuda - am inteles ca pe lacul tarnita din cluj, cel putin sin discutiile avute acum ceva vreme cu cativa pescari clujeni de spinning, lacul are mult salau, si clean si intradevar barca este indispensabila.

    ce regim de pescuit are acum lacul tarnita?

  • o sa incerc poate anul viitor lacurile din bihor. am auzit doar lucruri bune despre ele.la taga in ultima vreme s-a prins doar caras, frumos ce-i drept.la tarnita, fiind lac de munte, daca ai barca si stii pe unde sta pastravul sau cleanul mare, merita incercat.daca nu, mai bine incerci la sacalaia, lacul stiucilor, unde se pescuieste doar din barca, cu permis de la ajps cluj si mai intra cate-o stiuca, doua, mai ales ca apa s-a mai racit.

  • @baracuda - dar lacurile din zona ce stii de ele, stiu ca in cjuj sunt cateva lacuri de renume: tarnita, taga, etc.

    cred ca orice pescar clujean, macar odata, ar trebui sa faca o iesire pe una din aceste lacuri.

    sa stii chestia cu privatii e si buna si rea, uni privati sar calul chiar exagereaza insa alti iti ofera conditii chiar bune spre foarte bubne.

    stiu ca in zona clujului sunt multe balti, le vad din masina cand merg la oradea, dar niciodata nu m-am oprit sa vad ce si cum. e drept ca si pescari sunt cam putini desi, uneori trec in timpul saptamanii.

    o iesire in ungaria nu este mai costisitoare?

    de ce nu incerci; sisterea, livada, cetariu, etc... ?

    sau baltile spre mures si astea sunt in paragina?