Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

Pescuit la balta lui lary [1]

Cauta partida de pescuit dupa numele balti.

Pescarii comenteaza partidele efectuate pe baltile si lacurile de pescuit. Comentariile de pescuit de pe balta lui lary includ note despre impresia balti, taxele platite precum si posibilitatea de a oferii detalii despre desfasurarea partidei cu descrierea locului, nadei folosite, pestilor prinsi. Pe baza acestor partide de pescuit se realizeaza top balti 2021. Astfel este foarte important sa adaugi partida ta cu cat mai multe detalii despre:

  • pestele prins
  • nota acordata pentru impresie
  • nade si momeli folosite
  • taxa platita pe balta - daca este cazul

Cele noi noi partide de pescuit balta lui lary

Rau balta lui lary

Traseu

la iesirea din sintereag inspre beclean,imediat dupa podul de peste raul sieu,la stanga,dupa aprox.3 km.este satul sieu odorhei,traversati calea ferata,prima strada la stanga este strada lui lary,care duce la balta lui lary.este o portiune a raului sieu,unde daca nu creste nivelul apei din cauza barajului de la colibita,pot pescui cateva duzine de pescari

Descriere

larion, este un fost bistritean,tamplar de meserie,care a renuntat la viata de oras,s-a restras la tara,pasionat de pescuit,il cunoaste mai toata lumea,iar acest loc de pescuit,a primit numele de balta lui lary.

cand pe nicaieri nu se prinde,mergi la balta lui lary,si de apa e buna ,in orice anotimp,vei avea satisfactia sa simti in bota cate un podut sau vreo mreana buclucasa.