Rosii umplute cu peste

Detalii

Porti 3
Timp 45

Descriere rosii umplute cu peste

Ceapa se curata si se da pe razatoarea mica, sucul astfel obtinut punandu-se intr-un castron. Pestele se curata si se pune la fiert in apa cu sare. Orezul se spala si se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge si se pune peste zeama de la ceapa, unde adaugam si pestele fiert si maruntit, verdeata tocata, sare si piper. Rosiilor li se face un capacel si li se scoate miezul, care se da prin robot si se asezoneaza cu putina sare si ulei. Se umplu rosiile cu amestecul de peste, li se pune capacelul si se pun intr-un vas termorezistent, peste ele punandu-se si sosul de la miezul rosiilor. Se da vasul la cuptor pentru maxim 15 minute, la foc mic.

Ingrediente reteta

  • rosii mari 6 bucati
  • file de peste alb 300 grame
  • orez 6 linguri
  • ceapa alba 1 bucati
  • patrunjel(legatura) 1 bucati
  • iaurt slab 6 linguri

rosii umplute cu peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii