Titlu reteta: | Crap la cuptor cu legume |
Porti: | 5 |
Timp: | 50 |
Ingrediente: | |
file de crap | 1000 grame |
rosii cherry | 3 bucati |
ceapa | 2 bucati |
ardei gras | 1 bucati |
morcov | 1 bucati |
lamaie | 1 bucati |
ulei | 50 ml |
vin alb | 250 ml |
legatura patrunjel | 1 bucati |
Curatati ceapa, morcovul si ardeiul gras, spalati-le si tocati-le. Spalati rosiile si taiati-le in jumatati. Curatati pestele de eventualele oscioare ramase de la filetare, spalati-l si puneti-l intr-o tava adanca.Puneti imprejurul acestuiua legumele taiate, apoi adaugati uleiul si vinul. Presarati totul cu sare si piper, dupa gust si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 40 de minute. Serviti crapul cu mamaliga, cu garnitura de legume, totul presarat cu patrunjel tocat si ornati cu feliute de lamaie