Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

Timis / Carpinis
Share

Descriere - Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

Incep printr-o precizare : suntem la inceput, abia am deschis lacul de rapitor GoldPikeTimis.

Insa cel mai important lucru este ca avem stiuca (densitate foarte mare) si trage chiar si pe caldurile astea :) !!!

De exemlu Sambata la 32 de grade TOTI clientii au prins si s-au si distrat .... vezi pozele si filmul de mai jos (facute si postate de ei). Link-ul catre film-ul postat de client-platitor Iosif pe youtube este: https://www.youtube.com/watch?v=AYRSUgGofwE

Detalii:

1. Tip de pescuit la raptor: Exclusiv Catch & Release

2. Atentie eliberarea stiucilor se face dupa o aerare riguroasa ( captura nu trebuie aruncata inapoi imediat, altfel are prostul obicei ca ametita sa se duca direct pe fundul apei si in namol in loc sa "inspire" oxigen, isi umple branhiile si plamanii cu namol dupa care in cateva ore moare)

3. Este obligatoriu ca pescarul sa detina un grip cu cap rotativ pentru ridicarea stiucii in barca. Daca nu aveti, se poate inchiria unul de la paznic contra 5ron/zi.

4. Se pescuieste cu acele debarbetate (se rupe contra la ace). Exista posibilitatea "inchirierii" de la paznic a unui set de 6 oscilante (la alegere din 30 piese) contra unei taxe de 5ron/zi pentru pescarul care nu doreste sa isi rupa contrele la propriile momeli artificiale.

5. Program de pescuit: program de vara - de la Rasarit la Asfintit

6. Pret pescuit/zi : 45ron/pescar - tarif promotional pana pe 15 Septembrie.

7. Barca: noi o punem la dispozitie, este inclusa in pret + vasle+ancora. Clientul va lasa garantie buletinul pentru barca si accesorii.

8. Se permite si pescuitul cu ambarcatiunea clientului.

9. Pescuitul de pe mal la rapitor: Interzis!

10. Pescuitul la pluta sa face numai la peste pasnic si numai de pe Insula din balta mare!

11. Regulament: momentan este in lucru , pana e gata mergem pe regula generala a bunului simt si pe cei 7 ani de-acasa (riscant pt Romania nu, J )

12. Rezervare: se face telefonic, apoi obligatoriu clientul face o confirmare prin sms (nume, prenume, data si ora estimata ajungerii pe balta) la numarul 0731.169.677 minim cu o zi inainte, pentru ca locurile sunt limitate. Pe lac intra simultan doar 2-3 barci pe lac, nu facem o afacere de volum incercam (cu ajutorul clientului J) sa o facem de calitate!

13. Si fiindca suntem in Romania J avem si traditionala regula

Traseul pana la Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

Venind dinspre Timisoara pe drumul national DN59A spre Jimbolia , in centrul localitatii Carpinis se face la dreapta pe DJ693 spre Iecea Mica, apoi la a treia strada de pe mana stanga, strada a VIII-a, se face la stnga (drumul este pietruit) si se merge circa 1,5km pana la o intersectie in camp cu 2 panouri de dirijare spre 2 balti de pescuit, la aceasta intersectie se face la dreapta spre GoldPikeTimis si in 500m ajungeti la cladirea zugravita alb a paznicului langa un palc de Plopi inalti. Ati ajuns! Aici puteti parca in parcarea pietruita chiar de langa Cladirea de paza.

Nu exista regulement pentru

Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

Taxe 2024 Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 45 RON

Dotari - Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

Poze Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta GoldPikeTimis - Catch&Release

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta goldpiketimis - catch&release

Balta GoldPikeTimis - Catch&Release : 0 comentarii

Nu exista comentarii