Balta Saraturi

Ialomita / Dragoesti
Share

Descriere - Balta Saraturi

Balta Saraturi locul de pescuit care oferă condiții bune de pescuit in Ialomița. Ai acces non stop pe balta, liniștite si un mediu natural propice unui pescuit de relaxare alături de familie.

Traseul pana la Balta Saraturi

Balta este situata la 45 de km de București, sat Saraturi valea biserici (Dragoestj) jud ialomita

Conditii de retinere

  1. Se pot retine la 12h - 5kg crap 
  2. Se pot retine la 24h - 8kg crap
  3. Caras nelimitat

Plantatul este permis si este inclus in taxa

1. Un pescar va putea pescui cu cel mult 4 lansete si 1 undita

2 .Sunt permise monturi cu maxim 3 cârlige/montura

3. Pescarul asupra căruia se va găsi o cantitate de peste mai mare decât cea declarata sau specii de pești ce nu pot fi reținute ( ex: știuca), se va plăti 20Ron/Kg crap si 12Ron/Kg caras.

4. Va rugam sa rețineți in sac sau juvelnic doar cantitatea de peste pe care doriți sa o achiziționați. Solicitați administratorului băltii cântărirea periodica a peștelui pe care doriți sa il rețineți. pentru a evita eventualele neînțelegeri la sfârșitul partidei de pescuit.

5. Capturile care depășesc greutatea de 5Kg vor fi eliberate. iar pescarul va primi in schimb o partida gratuita de pescuit.

6. Practicarea unor tehnici de pescuit care contravin regulilor pescuitului sportiv ( ex: arici, bomba, plase de orice fel, etc) determina pierderea dreptului de a mai pescui si evacuarea imediata a persoanelor din incinta locației de pescuit sportiv. Suma achitata drept taxa nu se restituie. Tentativa se pedepsește in același mod.

7. Pescarii si însoțitorii sunt obligați sa se comporte civilizat.

8. La locurile de pescuit vor fi păstrate in mod obligatoriu curățenia, ordinea, gunoiul fiind strâns si depozitat in zonele special amenajate.

9. Părăsirea locului de pescuit se va face prin punctul de acces si numai după efectuarea controlului peștelui reținut. Pescarii care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiți la pescuit.

10. Administratia este exonerata de once raspundere civila, administrative si materials pentru once forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestora.

11. Administratia si angajatii amenajarii piscicole isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a-i controla un bagaje. mijloace de transport, atat la sfarsitul partidei de pescuit cat si pe parcursul delurarii acesteia. dace sunt banuieli intemeiate.

12. Oricare din încălcările prezentului regulament duce la anularea dreptului de a pescui, Fara rambursarea taxei de pescuit pe perioada nedeterminata.

Este interzis pe Balta Saraturi

- Pescuitul fără achitarea taxei

- Reţinerea peştelui in juvelnic de plasă ( sărmă)

- Focul deschis direct pe sol, amplasarea de grătare , ceaune sau alte accesorii de camping in alte locuri decât cele amenajate sau indicate de angajaţi

- Tulburarea liniştii, muzică pe baltă - Aruncarea in apa sau pe uscat a resturilor menajere sau a orcăror ambalaje

- Practicarea unor tehnici de pescuit care contravin pescuitului agreat in prezentul Regulament

- Accesul cu autoturisme, motociclete sau alte autovehicule pe malul băltii

- Deteriorarea sau distrugerea florei sau faunei sau a zonelor din preajma locurilor de pescuit , precum şi a amenajărilor şi dotărilor puse la dispoziţie de către administratie

- Scăldatul in baltă

Nerespectarea regulilor impuse, determina anularea dreptului de a pescui si pierderea sumelor achitate ( taxa plătită NU se restituie).

După ce a luat la cunostinţa de prevederile acestui regulament, pescarul si însoţitorii acestuia, se obligă să respecte toate regulile impuse de administraţie si angajaţii amenajării piscicole.

Administraţia isi rezervă dreptul de a refuza accesul la locurile de desfăsurare a pescuitului in cazul in care:

- Numărul de pescari aflaţi deja in perimetru este excedentar

- Persoanele solicitante au avut anterior abateri de la prezentul regulament

- Persoanele solicitante nu sunt de acord in total sau in parte cu vreuna din clauzele prezentului regulament de ordine interioară 


Taxe 2024 Balta Saraturi

Poze Balta Saraturi

Capturi Balta Saraturi

    Nu exista capturi asociate

Balta Saraturi : 0 comentarii

Nu exista comentarii