Balta Barlogul Arges

Pescuit Sportiv
Share

Ce pareri aveti despre aceasta balta ?



Balta Barlogul Arges : 45 comentarii

  • hai cu vesti de la gliganu!

  • cum a fost la gliganu?

  • evely , asteptam detalii.da-le in gusa, fire intinse.

  • mergi la gliganu eu astazi ma duc se prinde foate bine la porumb de conserva taxa este 50 lei si 5 bete , o sa revin cu informatii cand ma intorc.

  • l-am sunat pe paznic si mi-a zis ca s-a inchis balta pana pe 24 mai. deci? unde sa ma duc la pescuit weekendul asta? exclus raul olt, nu suport sa le arunc in apa si apoi sa trag de setci..
    de mozacu ce mai stiti?

  • veniti in mh!!?15" roni",pe 12 ore,caras cit poti duce,si crap daca poti....nimeni nu intreaba ce a-i prins...se pescuieste numai la fixa.(nu-i obligatoriu)(nu fac reclama).admin sterge.

  • deci o sa va lamuresc eu despre aceasta balta la care am vrut sa ma duc eu pe 1 mai 2011 dar am renuntat pt ca m-am dus la alta balta si anume la gaujani arges nu am prins nimic ma distrus un vant, la barlogu l-am lasat pe un prieten sa se duca , a prins 6 kg de crap nu mai mare de 2 kg, taxa este 100 lei pt 12 h, drumul este asfaltat pana la balta, in ultimele 2 sapt sa prins peste frumos au si cabanute frumos amenajate, pontoane se sa mai balta este super au amenajat frumos , dar nu poti lua mai mult de 6 kg de crap nu stiu de caras, se plimba aia pe balta cu cantarul dupa ei si te controleaza si prin masina ;daca stiu pe unde;. daca mai vreti si alte informatii intrebatima

  • ca sa vezi....azi a fost 9 mai si noi nu stim......multumim ca ne-ai luminat d-le gigidusa !!
    asta denota cat de "seriosi"in postari pot fi unii dintre noi!

  • draga gigi,
    tin sa-ti multumesc pentru informatii in numele nostru al pescarilor ,dar, am o mare nelamurire:
    ai pescuit anul trecut pe 6 si 8 mai sau esti cu cateva zile inaintea noastra ?!
    presupun ca anul trecut si cred ca , ce ai prins tu atunci nu mai e valabil anul asta.taxa este putin cam mare zici tu mai sus , dar cat ?
    nu te supara pe mine dar asa sunt eu , daca dai informatii dale pana la capat.
    fir intins.

  • am fost vineri 6 mai , am luat 2 crapi de 2.5 kg , si am revenit duminica 8 mai si am luat 4 crapi unul de 3.5 si 3 de 2.5 ... balta super buna tre` sa nimeresti nada ... in sensu` sa nu momesti cu mamaliga cum am vazut duminica.... vreau sa spun ca duminica 8 mai din 25 de standuri ocupate doar noi am prins peste .. restul au plecat pe la 17 ... abia astept sa deschida iar pe 1 iunie.... taxa este putin cam mare poate mai se mai gandeste putin la pret..!

    ps: am scapat peste mare ... !