Balta casa pescarului

Aventuri la pescuit
Share

Balta pentru cel mult 15 pescari am fost saptamîna trecuta acolo este asa cum o descrie patronul dar în afara de niste carasei de 50gr bucata de care mia fost mila nimic ,dar cica are peste mare în balta spune patronu ,asa o fi,daca a fost cineva pe acolo sa mi zica si mie.



detaiile despre balta, taxe, localizaer pot fi gasite : balta casa pescarului

Balta casa pescarului : 29 comentarii

  • pentru feraru aurel

    cam cat de mult vreti sa am rabdare?
    populeaza balta cu ceva peste?

  • pt. sorin84. felicitari. astept schimbarile promise .la buna vedere.

  • pt dl catalin
    am preluat toata proprietatea, inclusiv vila si terasa.

  • nu te-am mintit cu nimic richard ca am avut capturi frumoase acolo.la peste mare trebuie rabdare

  • pt. sorin84.dle sorin ce fond piscicol exista in balta stiu , eu intrebasem ce proiecte de viitor aveti , si despre noile reguli , din moment ce s-a schimbat administratorul. sunt interesat de toate acestea deoarece am o casa de vacanta in ciolcesti si imi este foarte usor sa ajung la aceasta balta.sigur va voi deranja in saptamanile viitoare. apropo, ati preluat si casa cu restaurantul sau numai balta?

  • ei io unu as merge '.... :) iubesc pesti si pestisori din ori ce balta ' ... nu am preferinte sa prind ioi crapu de zeci de kg' :))) imi trag poza si cu unu de 10 gr' :) dmn' sorin ionescu treaba buna ati facut la balta :) ...

  • tipic romanesc:)))nu va obliga nimeni sa va duce-ti acolo

  • pentru domnul catalin!
    daca citi cu atentie la descrierea baltii casa pescarului de pe acest site veti regasi toate informatiile referitoare la reguli si taxe.
    balta nu a mai fost promovata deoarece a avut administratori care nu s-au ocupat intocmai cum trebuie de aceasta balta (si aici sunt multe de discutat dar pe mine ma intereseaza doar ce se intampla de aici incolo), prin urmare toate informatiile postate la descriere sunt reale si actuale.
    populatia de peste din aceasta balta putea ramane fara probleme aceeasi doar ca exista cu precadere foarte mult cten in comparatie cu crapul, rata prinderii fiind 1 crap cam la 9-10 cteni prinsi. prin urmare am populat cu 300 kg de crap romanesc si oglinda intre 1,5 - 4 kg.
    cat despre caraseii de 70gr am populat tot cu 300 kg de caras intre 250 gr - 1 kg (exemplarele mari fiind destul de reduse ca numar). populare cu caras se va mai face insa nu va pot da date exacte decat dupa ce se va intampla.
    in speranta ca v-am oferit toate informatiile necesare,
    va doresc fire intinse!
    sorin ionescu

  • @catalin nu m-am referit la tine ;) au fost sterse din text ... acele mesaje. si acum vb in genereal chiar preventiv :)

    dialogul face totul.

    numai bine.

  • pt. pescuitmania:cred ca nu am depasit regulile bunei cuviinte si ale unui dialog civilizat.am cerut doar unele lamuriri odata ce am aflat ca s-a schimbat patronul acestui lac mic , daca tot a intrat in discutie si cel in cauza. daca cumva am comis , fara intentie ,"les majesty " imi cer scuze.