balta Colacu 2

Locuri de pescuit detalii
Share

Daca aveti intrebari in legatura cu baltaColacu 2 sau oricare din cele 5 balti din acel lant de balti va puteti adesa aici.

balta Colacu 2 : 20 comentarii

  • ok-multumesc mult ptr inf si scuze ptr deranj....!si apropo nu ma mai domni atat ca nu-s asa de hodorog!daca sunt pescar sportiv de atata timp (de la varsta de 10 ani) nu inseamna ca-s chiar asa de ramolit....!!!

  • domnule pescar incepator de 35 de ani la discutii se pare ca va asemanati cu paznicii.recomand colacu 2 (cea cu insula) si un loc bun ar fi pe la coltul insulei dac nu esti decis in privinta locului si daca ar fi sa cunosti locurile de pescuit din acea balta. apa nu cred ca sta pe loc, dar depinde ce inseamna aceasta plimbare a apei pentru tine,deoarece apa nu sta chiar intr-un loc tot timpul si mai bine ar fi sa o iei prin ghergani. nu stiu sigur cum este drumul la iesire din ghimpati

  • si daca tot ai deschis subiectul drumul mai bun este prin ghergani sau prin ghimpati-butimanu?eu de obicei il foloseam pe cel prin ghergani!si conform topicului sa inteleg ca cea mai buna balta e colacu 2?!a si sper sa nu aiba agataturi!

  • de pescar sunt "incepator"!(pescuiesc de vreo 35 de ani daca nu mai bine,dar zic eu tot mai am de invatat)!de tocmit cu paznicii nu am obiceiul sa ma tocmesc dar nici nu am obiceiul sa le suport toanele si arogantele!!!!cum imi place sa glumesc si sa accept o gluma buna nu am de ce sa ma supar,de discutat daca e sa ma apuc la discutii s-ar putea sa nu mai desfac sculele!!!accept cu placere oricefel de discutie care se poarta cat de cat intr-n mediu civilizat si de respect reciproc!!dar lasand barfa deoparte,te rog sa-mi spui care-i mai buna(dintre cele 5 balti)ca vinerea viitoare s-ar putea sa ma risc sa le (o) incerc!si te mai rog cu un detaliu:pe aceste balti exista obiceiul binecunoscut de-a se "plimba" apa?

  • "cel mai important lucru:comportamentul paznicilor......!!!!!!!" de la mine nota 10 pentru comportamenul paznicilor,sunt deschisi la discutii, glumeti, numai sa nu te tocmesti la pretul taxei.in legatura cu distanta...daca prinzi o vreme satisfacatoare si sa ai norocul de partea ta o sa faci treaba buna. desi nu cred ca o sa pleci cu mana goala.in legatura cu momeala eu nu folosesc decat boaba de proumb, iar patratica daca vrei sa nu te plictisesti la o undita,desi iti recomand sa incerci cu porumbul si la undita.acum depinde si ce fal de pescar esti. ;)

  • regim aproximativ:
    -taxa 12h: 40 lei (de la 12:00 - 20,21:00=20 lei)
    -taxa 24h: 80 lei
    -taxa plantat: 50 lei ( 90% sigur, desi taxa impusa este 100 lei)
    momeli: boaba de porumb fiarta (bonduelle),patratica de mamaliga
    pesti: crap, caras
    calitatea drumului: bun, tinand cont ca a fost refacut acum cateva zile

  • nu am intrat in detalii despre patroni si admin,mi-am spus doar o parere!mai mult ma intereseaza daca se prinde ceva,daca se merita sa bat 35-40 km pana la colacu,ma intereseaza taxele,momelile folosite de tine si de altii;departe de mine gandul sa ma iau aici de patroni sau administratori.....!aaaaaaaa si sa nu uit poate cel mai important lucru:comportamentul paznicilor......!!!!!!!ca pe unele balti lasa de dorit comportamentul lor.....!

  • speed_66_al patronul nu mai are acelasi interes pentru aceste balti.el s-a axat pe baltile care merg mai bine decat aceste 5.aici iti dau dreptate: "pana acum
    vreo 4-5 ani erau balti bune......!",asteapta sa postez si regimul. dar nu ar fi prea bine sa intram in detalii despre patroni, administratori etc pe forum. dar sa nu te plictisesti in timp ce ai lansete si toate cele in apa, intre timp te-ai putea "juca" si cu o undita la caras

  • @bernard-pai cel mai bine pune oferta,regim,taxe,cu ce sunt populate,etc si vorbim!pana acum vreo 4-5 ani erau balti bune......!pe urma ,patronul(patronii)sau admin,vaziand ca sunt cautate,au facut ce au facut si nu se mai prindea nimic!!!!!!nu zic sa luam peste cat sa deschidem un magazin de profil dar parca-i pacat sa dai 50-100 roni +benzina+momeli+,+,etc si sa nu vezi un tac,un drill,etc......! asa ca asteptam,sau mai bine zis astept detalii despre toate cele cinci balti de la colacu.....!mii de multumiri anticipate!

  • daca nu primiti raspuns in 48 de ore accesati link-ul de mai sus si apelati la numarul de mobil afisat