Cazare Delta Dunarii si nu numai....

Locuri de pescuit detalii
Share
Deschid acest topic ptr toti aceia care au pensiuni si vor sa ne faca o oferta concreta(mai de criza),au fost la o pensiune si s-au simtit ca acasa,pentru a ne impartasii locatiile unde ne-am cazat fie in delta fie pe dunare sau pe si la orice locatie de pescuit!
Ne-am putea ajuta reciproc cu o recomandare,o adresa un nr de telefon de E-mail !

Cazare Delta Dunarii si nu numai.... : 20 comentarii

  • oferim transport gratuit din portul tulcea pana la mila 23 si retur, pentru
    grupuri de minim 6 persoane, in urma achizitionarii unui pachet turistic cu
    cazare de minima de 5 nopti cu demipensiune sau pensiune completa.


    transportul este realizat cu o salupa de viteza de 150 cp, avand o capacitate
    de 8 persoane plus
    bagajele aferente. timpul calatoriei: 1 ora.

    tel. 0768849210 marian mincu

    www.pensiuneagigantfish.ro



  • salut danem. la ce te referi ca am preturi? hai sa iti spun de ce sunt preturile "asa de mari", in special la transfer tulcea-mila 23:
    -ca sa fac un transfer tulcea-mila 23, eu trebuie sa plec de la mila 23 spre tulcea si fac aproximativ 1 ora, acolo imbarc turisti si pana la mila mai fac 0 ora. in total sunt 2 ore de mers cu barca. eu detin o salupa cu motor de 150cai in 4 timpi; un motor de 150cai consuma aproximativ 30litri de benzina /ora. consumul meu la o cursa este de 60l benzina*5.5ron/l=330ron cost combustibil.
    cu cat roni crezi tu ca ar trebui sa fac aceasta cursa avand in vedere costul combustibilului de 330ron??????????
    la motor se mai face si schimbul de ulei care este de aproximativ 800ron/100ore
    iar costurile de cazare si masa sunt influentate tot de costul foarte mare al carburantului, ca sa fac aprovizionarea trebuie sa vin la tulcea ceea ce ma costa 330ron/cursa benzina.
    sunt constient de costul mare al transportului si de aceea vin in intampinarea turistilor cu o oferta de transport gratis::::::

  • la "23"ai loc de cort,(cea mai mare problema este cu apa potabila) ramine valabila"am facut "pana" si nu am platforma ,trebuie sa vina!!!................@min22 ai preturi frate!!! e criza de 2 ani (vreti sa va scoateti cu 2 clienti???

  • "pai e criza sau nu mai e",astea sunt preturi de acum 3 ani!!!!

  • oferta de cazare pentru 2011 la pensiunea gigant fish din mila 23 este de 80ron/zi/persoana (cazare+cina),100ron/zi/persoana (cazare,mic dejun+cina), 120ron/zi/persoana/ (cazare,mic dejun+pranz+cina) barca cu motor costa 100ron/zi, iar transportul tulcea-mila 23 se face co o ambarcatiune de viteza, 150 cp si costa 450ron/cursa

    tel 0768849210 marian mincu

    www.pensiuneagigantfish.ro

  • intamplator il cunosc pe forgo dorin si pot sa va spun ca este un bun pescar.cred ca daca mergeti la pensiunea respectiva va poate arata cateva locuri bune de crap,somn,salau....(cunoaste delta f bine)

  • oferim transport gratuit din portul tulcea pana la mila 23 si retur, pentru
    grupuri de minim 6 persoane, in urma achizitionarii unui pachet turistic cu
    cazare de minima de 5 nopti cu demipensiune sau pensiune completa.


    transportul este realizat cu o salupa de viteza de 150 cp, avand o capacitate
    de 8 persoane plus
    bagajele aferente. timpul calatoriei: 1 ora.

    tel. 0768849210 marian mincu

    www.pensiuneagigantfish.ro

  • pensiunea inima deltei de la mila 23.. super conditii .. cind mergi cu nevasta.. cam scumpi la inchiriat barci dar cu o mica tirguiala o dati la pace
    pensiunea adi nae.. vulturu.. super conditii fata de ce gasesti in zona.. multa mincare buna de peste.. cam mult de mers cu barca pina la zonele de pescuit
    mila 35.. hotel mila35.. ca dupa razboi tot aici pute a egresie la masa ghiveciul e la ordinea zilei dar are avantajul ca poti pescui aici pe ponton sau in spatele complexului pe canale
    complex cormoran - aici e alta poveste(am fost invitat) cazare 5 stele mincare tot ce vrei piscina, lux, fetite, ce mai.. tot tacimul...scumpi in draci la cazare si mincare.. iti asigura ei transportul din maliuc ...mare chestie .. scumpi la inchiriat barci.. daca aveti bani si nu aveti ce face cu ei.. cam 100 euro/zi /pers cazare si 3 mese si tot 100 in caz ca va e frica sa dormiti singurei :))
    la traian- murighiol - avantaj ca poti ajunge cu masina. camere ieftine dar cam mici oricum nu ati venit la somn, mincare buna, curte frumoasa, cam putine barci cel putin acum 2 ani.. tot ce am descris mai sus au si site-uri .. parca... unele.. concluzie.. daca mergeti cu nevasta luati cazare si va va costa dublu dar cel putin nu iti mai urla ca ea unde se spala pe cap ca nu poate sta 3 zile neimbaiata, toti tintarii trag la mine etc samd... daca mergeti singurei distractia la cort bate totul un lucru pe care femeile nu-l inteleg

  • am fost ani la randul la pensiunea "maxim" din sulina....oameni deosebiti de un rar intalnit bun-simt care te fac sa te simti ca si acasa!
    gasiti pensiunea pe google cu poze si toate detaliile....!

  • buna ziua .ma numesc dorin forgo si am o pensiune la mila 23 .mai multe detalii la adresa de site
    [email protected]
    sau forgo dorin pe google cu stima