cotele apelor dunarii

Pescuit la dunare
Share

Cotele apelor dunarii
buletinul informativ complet al cotelor dunarii poate fi vizitat aici:http://www.afdj.ro/cote/bhcote.pdf- actualizat zilnic - necesita instalarea cititorului de fisiere pdf.
date oferite deAdministratia fluviala a dunarii de jos galati- http://www.afdj.ro/cote/cote.htm
Prognoza cotelor raurilor din romania
http://www.inhga.ro/viewcategory.php?categoryid=44
cat de mult conteaza in pescuitul pe dunare sau apa curgatoare nivelul ei?
sunt relevante cotele dunarii furnizate de autoritati ma refer laprognoza cotelor apelordunarii, rauri si sau buletin hidrologic?
cam in ce proportie influenteaza o partida de pescuit aceste
cote, si evident care este comportamentul diferitelor specii de pesti. cred ca ar fi un subiect interesant de discutat.
stiti cumva si alte cote a apelor in afara de cele ale dunarii, sunt furnizate pe undeva, exemplu mores, olt, arges, etc?

cotele apelor dunarii : 18 comentarii

 • "a fost cineva la dunare intre timp? cum e apa, manaca ceva?"

  ...si s-a lasat linistea... :(

 • din pacate seceta continua, se pare ca , cotele dunarii vor ramane mici, prognoza este ca seceta va face ca apele sa scada in toata tara, deci bazinul dunarii se reduce dramatic, sursa stiri tvr. de asemenea prgonoza e a fel si in perioada urmatoare, seceta, seceta , seceta.

  asa dar daca mergeti la dunare consulati buletinul hidrologic al cotelor, cei ce considera ca ii ajuta.


  in tara e jale, oameni nu mai au apa in fantani, insa se pare ca de samabata vin ploile si cotele apelor vor creste, sper sa fie asa ca sa mai anuntat in val de ploaie si a fost ... "apa de ploaie".

  a fost cineva la dunare intre timp? cum e apa, manaca ceva?

 • este o problema serioasa, cotele dunarii se mentin scazute si ploile nu prea se arata...

  pai si in delta , dunarea este scazuta a fost un amic si s-a cam uitat la bete, nu a vrut mai deloc.

 • acum dunarea e cam scazuta si pentru cei interesati cotele apelor mai ales ale dunarii ii va scuti de drumuri pe degeaba daca e vor consulta in prealabil.

  din pacate din ce am auzit a tv - si sapt asta va fi secetoasa, deci prognoza cotele dunarii vor ramane foarte scazute, incepand cu bazias pana in tulcea.

  stie cineva in delta cum sta treaba, dunarea este mica? din ce am auzit de la alti pescari prognoza este slaba, cotele raman mici , iar dunarea este ffff mica deci slabe sperante.

 • sunt zone ale dunarii unde daca apa este in scadere,e de bine iar in altele e de belea si invers !sigur daca intrebi de o anumita zona o sa ai raspunsul.......numai intreaba!!!!

 • din proprie experiente nivelul apei conteaza foarte mult mai ales sa si fluctueze de la o zi la alta, rezultat mai bine pleci acasa sau stai de altceva sunt patit pe dunare de multe ori.

 • pentru bazinul hidrografic prut si barlad: http://www.apeprut.ro/buletin.htm

 • -
  -
  -
  - www.inhga.ro