CUM SI CU CE SE MAI PRINDE PESTE PE OLT !?

Nade si momeli
Share

Vesti de la prietenii mei care se precipita de luni bune de zile pe malul Oltului si nici unul nu vrea sa ne spuna ce a sau nu a mai prins ceva...ca pestele(pt Pepy,Ioanca,Speed,si restul vipurilor cu care ma mai cunosc eu pe aci)



M E R C I

CUM SI CU CE SE MAI PRINDE PESTE PE OLT !? : 19 comentarii

  • mai nou a inceput sa traga la arcesti in barajul mare in dreapta maxim 300-400m exact in jurul curbei .

    o spun din propia experienta caras,crapcean in jur de kill ..dar in mod special noaptea la starlet pana la ora 01:00 apoi numai trage nu am incercat dimineata dar pot spune in mod cert ca sunt destui de multi pescari .

  • pentru chineco
    apoi mai bade draga si sau pescar amator sau hoinar zii si tu prima data zaua buna apoi trecem la chestionat,daca tot ai inceput sa scrii la noi pe sait.zii din prima fara frica ce te doare si daca avem leac pt tine se rezolva repede nu-i bai,dupa care vrem sa te anuntam ca noi suntem taman de la sudul tarii prin alba nu am prea fost deloc,daaaar nu cred ca ar fi un capat de tara sa ajungem si la tine.cu alte sfaturi cred ca te putem ajuta dar nu in jud. alba.
    ce ziceti ma fratilor putem sa ii mai dam si noi cate un sfat?
    ioanca,pepy,si ceilalti.

  • fir intins ioanca dar am ajuns la concluzia ca pescuitul pe la baltile private a devenit .................excesiv de prea sportiv................... mie unul asa mi se pare???????????????????? voua!
    am fost si eu la o balta privata,m-am dus ca la pomul laudat si nimic...........noroc ca nu am platit nimic pt ca am plecat inainte sa vina adm.baltii si cu patronul am fost camarazi in armata,dar pt 50 lei noi,sa nu ii vezi coloarea (la peste)............hai zii ma ioanca ....care-i om si care-i pescar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  • eu am plecat in concediu , de aceea nu am mai scris. o fac acum pe furis sa nu ma prinda nevasta.glumesc/maine merg la suica la o balta privata.va scriu rezultatul luni dimineata (09.08.2010)fir intins la toti.

  • mai fratilor dar astia din alba nau internet am tot postat cu balta de la daia dar nu raspunde nimeni sau alte balti din zona.

  • ba nu te cunosc vizual dar te-am simtit la tel.ca esti cu suflet mare in tine felicitari tine-o tot asa.bafta in viata si fir intins la pescuit.

  • sper sa termin articoul despre pescuitul pe olt unde o sa raspund la principalele probleme puse de voi,unde ,cand,cum,ce fel de nada etc.

  • salut pepy multumesc pt idee nade unguresti am inteles dar ce fel si te mai intreb daca merge si in momitor la lansete pt ca nu imi place pescuitul la bat mai mult cu lansete.tu ce ai facut cu examenele ai terminat cu succesuri sau ai picat cu brio(a fost o gluma.fir intins.

  • ieri dimineata de exemplu am avut 4 kg de caras in numai 2 ore la pluta,dupa dale alegand un loc la intamplare neavand un reper fix sau altceva pur si simplu de pe dale cu un bat dar nada conteaza.in mai putin de 10 minute si-a facut efectul si asta s-a vazut vizibil,iar ca pestele sa ramana pe vad am nadit apoi concentrat la 1 ora ,asa ca io zic ca pestele mananca pe olt chiar daca alegeti un loc ,,pe 0''acum depinde de calitatea nadei,eu folosesc numai nade unguresti.