Delta Dunarii-octombrie 2010

Locuri de pescuit detalii
Share
Impreuna cu un grup de prieteni,incepand cu 01.10.2010,"decolez(decolam)" in DD!Cu toate ca ,camparea inca-i interzisa,ne riscam si o sa stam la corturi,unde vrem noi ,nu unde vor "ei"!Cu toate riscurile! De aceea orice sfat,povata,idee este binevenita!

Delta Dunarii-octombrie 2010 : 52 comentarii

  • cand altii nu prind,el prinde ,cand altii prind un peste, el prinde 2-3,acela este pescar, sa traiesti aline si la mai mare !
    mai pleci acolo ?

  • foarte bine ca ai prins speed eu nu am prins mai nimc la zimnicea cum nu sa prin pe nicaieri eu nu stiu cum ai prins tu acolo pt ca pe toata dunarea nu se prinde peste din informatiile mele oricum imi pare rau ca nu am venit dar nu au vrut baietii si m-am intors de luni cu toate ca iesirea erea programata pana sambata, mai vb

  • cu un zambet amar,daca se canstata ca apa este contaminata,toate vietuitoarele fluviale cat si pestele care urca pe rauri,vor fi contaminati,vom practica c&r pe dunare si rauri.va mai curge apa multa pe dunare ...!

  • da sa speram ca autoritatile din ungaria,serbia si romania se vor mobiliza exemplar si vor face in asa fel incat sa limiteze proportiile dezastrului ecologic!
    @teoelrumano-pesti morti am mai vazut pe dunare si fara revarsari de substante toxice....!dar asta nu inseamna ca nu pot fi ingrijorat de ceeace s-a intamplat si de urmarile care ar putea fi daca autoritatile nu-si vor (sau nu vor)face datoria!asa cum am scris mai sus sper(speranta moare ultima),speram cu totii,cred eu,ca nu numai ungaria serbia si romania se vor implica ci toate statele europene si nu numai...!
    @chitidinu-cristi ar fi mare pacat sa nu putem repeta,cat mai des,iesirile pe dunare! nu ?

  • o isprava foarte nasoala asta cu ungaria,valul toxic va face pagube mari,cand te gandeai ca vom avea pe viitor peste ,la cat peste este, daca ajungea sa se inmulteasca macar 10% din el,macar sa nu afecteze miezul din delta !

  • profitati zilele astea cat mai puteti pescui, ca dupa catastrofa care a avut loc an ungaria ,s-a terminat si cu dunarea. deja au anceput sa apara pestii morti.

  • @victortl-si crap si avat,si caras si stiuca si somn si platica!a fost super...cred ca ptr o perioada o sa uit ca exista delta dunarii.....!unde am fost nu exista electricieni,sunt intradevar pescari localnici cu plase dar,spre mirarea mea, si cu lansete...,nu se braconeaza in exces,ce mai a fost o partida reusita din toate punctele de vedere!si culmea,politia isi face datoria...!

  • ai luat si crap?eu ma duc maine la stiuca pa lacurile de langa uzlina.va spun ce am facut

  • ieri am venit dupa o aventura de 5 zile dar nu in delta ci pe bratul macin!in delta ,nu avea rost sa merg dupa informatiile primite,deoarece este un an tare "naspa" ptr pescuit!pe macin a fost totul ok,incepand de la capturi si terminind cu locatia (sau invers,nu conteaza)!in plus am stat linistiti la cort fara teama de-a fi deranjati de autoritati!

  • salut.sunt din tulcea si daca vreti informatii vi le pot da.eu am fost cu cortul pe data de 22-26.09.2010 pe bratul chilia mai precis in dreptul loc ismail.am momit in draci si nu am prins nici un crap.dunarea este f mare are acum cota de 241 iar pentru prins crap cota buna este de max 150(chiar 100)anul acesta este cel mei prost an de cand sunt pescar(25ani)incercati mai bine pe canale litcov, dunavat,dranov, can 36.pe 36 s-a prins anul asta f. bine.canalul 36 este un canal care uneste bratul tulcea cu bratul sf. gheorghe si tine crap,caras mare iar mai in aval tine si stiuca.cel mai bine cade stiuca pe lacurile naturale.fir intins!