domnu admin - clubul pescuitmania

Sugestii si reclamatii
Share
ar trebui sa facem cluburi pescuitmania :) print toate judetele si orasele '....am putea sa ne cun0astem ' toti si sa ne intalnim sa mergem prin alte orase ... partide de pescuit' concursuri'...sa ajutam pe alti donati'.... sa avem carnet de membru ''club pescuit mania'' ..... eiii parerea mea :) toata stima si respectu :) mie unu mi-ar place foarte mult ;)

domnu admin - clubul pescuitmania : 19 comentarii

  • @lulufece-uite asa de figuranti si nonpescari cum suntem noi cei din capitala,joi,vineri sambata si duminica,plecam aproximativ 100 de pescari(90% din bucuresti) sa ecologizam bratul ara!ceea ce nu am mai auzit sa se intample pe alte sectoare ale dunarii sau altei ape fie ea curgatoare sau stationare neluata(cu japca)in locatie de gestiune!!si spre cinstea lor,pescarii adevarati din giurgiu nu s-au inghesuit sa se "alieze" cu niste figuranti care (auzi tupeu)vor sa stringa pet-urile si gunoaiele lasate pe malul apei!niste figuranti si fitosi astia din bucuresti!si anul trecut s-a facut acesta actiune iar altii(nu aveau nr de buc la masini)ascultau manele la maxim si se uitau cu superioritate ca de nu se incurcau ei cu niste fitosi!si ca sa ne arate superioritatea lor de pescari adevarati,gunoaiele si pet-urile le-au lasat acolo !si apropo si de data asta ,binenteles ca si acolo o sa facem figuri si fite ca de suntem din bucuresti!
    dar ideea era alta,si vad ca ai incercat sa deviezi subiectul!ar fi foarte frumos indiferent din ce colt al tarii facem parte,indiferent de simpatiile politice,sportive,etc sa putem sa ne intalnim cat mai multi,la o partida de pescuit,o gluma ,o poveste pescareasca chiar sub sigla pescuitmania!au mai fost propuneri in trecut dar daca ne raliem cati mai multi acestei idei poate admin va lua,impreuna cu noi o decizie si nu ar mai sta atat pe ganduri!

  • asa szilveszter :)) ..... :)))

  • maxymilian direct pe balta cu intilnirea!!!
    nenea admin esti deep?:-)))

  • ne putem da id- de mess care avem ' numere de telefoane.
    eu unu cred ca sunt persoane din fiecare judet ' care is inscrisi pe pescuitmania'.

    sau sa facem o revista' ... upss' cred k e prea devreme' ? ar fi super

    ar fi oare' ? problema unde sa ne intalnim toti dac ar fi sa facem ?? nu e nimica ... ii bag pe toti la mine in apartament :)) cati or fi'...

    am mai da unu altu telefoane .. hai ca azi la mine saptamana vitoare la tine .... ne descurcam noi ;) :) salut' :)

  • nea' adminu inca nu zice nimic ... reflecteaza:))

  • aaaaaaaaaaa,pai cei din capitala se considera buricul pamantului,numai fite si figuri.am intalnit prin diverse locuri,asa zisi pescari din capitala,valeu..........(sa nu se inteleaga ca-i bag pe toti in aceeasi oala)
    ideea ar fi ok,sa vedem ce zice nenea adminu"despre asta

  • salut,uitati-va pe siteuri din fiecare judet sa vedeti ca nu sunt aceleasi comentarii ca pe siteuri din capitala.

  • ar fi tare :))

  • da ar fi frumos ,o birfa, o vrajeala ca intre pescari .ma gindesc totusi ca logistica ar fi prea mare pentru pescuit mania plus ca la inceput ar fi fara profit dar este o idee super.si dupa ce a infiintat clubul cu noi, ceilalti sa intre numai pe invitatie sa fim si noi exclusivisti:-))))).mi-ar placea sa fie totusi pescari de toate nivelele sa fie ceva accesibil unde un incepator sa nu fie timorat cind intra si sa fie primit cu respect chiar daca e la inceput .sa se simta ca acasa si sa nu fie locul plin de snobi si infumurati pe astia i-am selecta si la oi cu ei de figuranti ce sint .pescuit mania te bagi?