-=Informatii Concrete Permise 2010=-

Asociati pescuit sportiv
Share
As avea marea rugaminte sa postati aici DOAR informatii verificate de voi si nu zvonuri sau vorbe prinse din zbor!

-=Informatii Concrete Permise 2010=- : 25 comentarii

  • nedcos@- la care anpa ai intrebat si ti-a spus cine ca permisele anpa de anul trecut sunt valabile pina dupa prohibitie ? si tu ai crezut in vorbe ne fondate ?aici este vb. de ceva in scris k sa fie si adevarat . iar in legatura cu viza pg la dunare , din cite stiu eu de acum un an si care cred ca nu sa schimbat , ar fi cam asa ;pe dunare la granita cu uela bulgari si unde dunarea are ambele maluri pe teritoriul romaniei ! acum daca boc si a lui alai mai vor si de aici malai ,poa sa schimbe ca nu-i bai ....pt ei ,ai doare direct la basca de noi .vom trai si vom vedea ,cum a zis orbu'.iubiti natura ca-i mister -va saluta ba-boier .

  • noi care pescuim la dunare trebuie sa platim si pentru frontiera 50 lei .ce spuneti?taxe taxe taxe

  • adevaratul permis e cel de la anpa.la ajvps platesti o cotizatie prin care esti membru intro asociatie de pescari sportivi.ca sa iti fie eliberat permisul anpa trebuie sa fii membru intro asociatie.deci trebuie platite amandoua.momentan permisele anpa nu sunt tiparite. la anpa au spus ca pana dupa prohibitie sunt valabile cele vechi.mam interesat personal.

  • asta e japca pe fata...multumesc pt informatie

  • speed -alyn, dak noi cei care suntem obligati de asociatii sa ne asociem, mai facem o petitie ,si-i dam in judecata ,vom avea cistig de cauza ? o intrebare spre dezbatere !!pt , a deveni membru asociat cotizant anual al unei asociatii, nu ar trebui sa inaintam catre asociatia respectiva o cerere in care sa ceri tu ca persoana fizica asocierea ?ce act justifica ,ca devii membru al unei asociatii? oare numai carnetul si viza anuala / eu as fi de parere ca atunci cind solicit permis anpa la o asociatie, sa depun si un zapis in care sa specific ,ca nu doresc asociere sa pescuiesc in bazinele concesionate de asociatie, voi pescui numai in apele neconcesionate .vezi dunarea si riurile ...va cer parerea voastra a pescarilor .

  • @ionuttu-da cu carnetul verde te ia aps-ul respectiv in evidenta dar tot nu scapi de taxa anuala de 50ron!

  • @speed -nu e nicio rusine ce ai facut,dar am si eu o intrebare:ai mai vizat si permisul acela la ajvps?vorbesc despre carnetelul verde...

  • @baboier-nea nae nu se specifica obligativitatea asocierii,ptr a nu putea fi atacata in contencios!dar tot legea spune ca anpa,fiind agentie guvernamentala,nu are drepturi de a strange fonduri!si ce s-au gandit guvernantii nostri(in urma procesului cu ajvps-ul?):au dat mana libera aps-urilor care sunt ong-uri(non profit)sa colecteze taxe ptr anpa!(asta tot impotriva ajvps-urilor ca sa nu mai faca scandal!).iar la tribunal,procesul s-a incheiat deoarece reclamatia agvps-ului nu-si mai are obiectul(anpa emite,iar asociatiile elibereaza permisul!).aaaaaaaa,ca ar trebui fara sa ne asociem cu ei ai dreptate,dar in proces nu poti sa dai anpa,ci asociatiile care cer taxa!iar ei ce-ti spun la tribunal?noi suntem nonprofit,ne autofinantam prin taxa de asociat!este un cerc vicios din care pagubiti iesim noi!eu unul stii bine cat m-am luptat impotriva asocierii ,dar(desi cedez greu),dupa ce am vorbit cu un avocat am inteles smenul!noi pirdem si nu avem ce face(vorba lui liviuchitila:am semnat degeaba petitia ptr anul asta-la anul nu se stie!)!spre rusinea mea,ptr ca vreau sa fiu corect am fost si m-am inscris intr-o asociatie ptr a avea dreptul de-a pescui pe dunare si in delta!asta e!

  • ultras@-costele, asa este cum spune si ionuttzu, am vazut si eu forma noului permis anpa !pe permis apare sub nume,prenume ,cnp....(asociatia)... care anul trecut nu era trecuta asociatia . asa ca dupa cum arata permisul tiparit ne obliga vrei nu vrei la asociere....iata ce zice ordin nr.20 din 27 ian. 2010
    privind conditiile de practicare apesc.recreativ/sportiv; art.2 practicarea pescuitului recreativ/sportiv in habitatele piscicole naturale se face in baza permiselor emise de anpa si eliberate prin asociatiile de pescari sportivi persoane juridice nonprofit legal constituite.atentie cum cititi legea si cum o interpretati!!!!! nu se specifica obligativitatea asocierii,consfintita si in constitutia romaniei .

  • www.superpescar.ro/forum/viewtopic.php?f=54&t=170.asta e daca domnul admin nu o sa mai ma lase pe aici,dar trebuia sa vedeti si voi cum arata noul permis anpa.uitati-va la pozitia 4 se pare ca am semnat degeaba acea petitie,priviti si va minunati,ne-au bagat cu japca in asociatii,eu nu mai am ce sa va spun...