inundatii inspaimantatoare in Moldova

Stiri si anunturi site
Share
Dumnezeu sale dea putere celorsinistrati, sa-i ajute sa treaca peste toate aceste probleme cauzate de ape.Sa fim alaturi de ei in aceste momente grele macarcu sufletul si o rugaciune.Doamne ajuta!

inundatii inspaimantatoare in Moldova : 19 comentarii

  • intrbati-l si pe omar hayssam si nu numai care a avut la dispozitia lui romsilva(totodata se stie cu cine a fost ,este ,si va fi prieten),a exportat cherestea din codrii nostri seculari la greu!dar iarasi o dam pe politica de parca am fi base,boc,ponta,antonescu,etc la un loc,in loc sa fim cu inima si de ce nu cu fapta alaturi de fratii nostrii greu incercati de soarta sau de bunul d-zeu in aceasta perioada!

  • se asteapta de la o zi la alta sa-l caute pe acasa.cred ca are un morcov... cu tot cu iepure.si nu se vede decat codita iepurelui. :)

  • sa-l intrebe pa flutur de la suceava cata padure a taiat.acum se da de ceasul mortii ca e presedintele consiliului judetean

  • bine zis baracuda

  • asa e.cu amenajarile hidrografice suntem sub orice critica, iar cu defrisarile stam foarte bine.defrisari pe care le-au facut cel mai probabil tot niste baieti smecheri de prin conducere(sau nu),plini de bani, care trebuiau sa se ocupe printre altele si de indiguiri.dar lasa ca le vor face altii, noi acum trebuie sa ne imbogatim, sa furam cat putem, ca maine cine stie?...

  • avem atatea baraje pentru a controla proportiile inundatiilor... putem face diguri si consolidari pentru a putea preveni... dar cine sa se ocupe? chioru si piticu?? de astia o sa scapam cum am scapat si de nea nicu... ei sunt mai degraba preocupati cum sa dea 10mil de euro/km de autostrada pe care le vom vedea la pastele cailor...

    dumnezeu sa'i intareasca si sa le dea puterea de a trece mai departe

  • iti dai seama,baracuda,k aia saracii sunt in stare de soc?eu cred k ei au murit si de soc,adik la 2-3 noaptea sa pleci doar cu hainele de pe tn si cu cateva acte............si mai si te uitzi la munca ta de-oviatza cum se duce odata cu apa.

    asta e.doamne fereste.

  • groaznic.nu pot sa-mi imaginez cum e sa fugi din casa doar cu hainele de pe tine si cateva acte sau bani, la ora 2-3 noaptea!doamne fereste.

  • ai dreptate baracuda.akm ei ar trebui sa fie printre primele probleme ale romaniei.doamne fereste sa patzim asa ceva.

    doamne ajuta-i sa treaca cu bine.fir intins