Invitatie la ecologizare

Asociati pescuit sportiv
Share

Pun acest subiec in speranta ca sunt unii dintre noi care au spirit ecologic pentru dunarea, pe care o gasim an de an in acelasi loc ,suparata si zambitoare dar este a noastra.



Este vorba de o actiune bene-vol si fara profit penru cine poate si cine doreste,pe canalul ara km 495 in perioada 21-23 mai 2010. In program in afara de ecologizare se organizeaza pescuit pe canal si ocazia sa ne cunoastem mai bine.Pentru mai multe detalii ,va tin la curent pe parcurs.Sanatate !

Invitatie la ecologizare : 50 comentarii

  • salut, chitidinu mai sti ceva de actiunea asta ?mai este de actualitate??

  • @ speed .ok vorbim pe [email protected] ,momentan

  • @chitidinu-mergem fratioare dar cu un interes:iubim natura!si poate ca,cat mai multi vor veni alaturi de noi!te rog da-mi un nr de te ptr a te contacta!

  • am sa ma fac inteles si fara discutii,eu merg la aceasta actiune fara sa am un interes, m-am gandit,ca din discutiile care sunt pe acest site, avem prilejul sa facem cunostinta, uni care pescuiesc pe dunare si care au spirit ecologic ,aventura si distractie, le putem inbina pe toate ,mai ales ca si vom pescui,eu am propus celor care organizeaza sa fac invitatia si altor cunoscuti si nu vreau ca eu sa am vre-o raspundere sau obligatie ,asa ca cine binevoieste poate venii cine nu altadata, avem ce le povestii.cat de curand o sa putem organiza aceasta actiune privind punctul de intanlire, ora si traseul.pe curand!

  • scz.ok, ctidinu a f cu aceasta initiativa . pt. ca d-lui mergge periodic in acele locuri . voi merge ,sa ma tineti la curent cu inf.pt k i-mi place natura asa cum a lasat-o d-zeu.toate cele bune ,fir intins la toti pescarii .

  • nu vreau sa par carcotas , speed, dar sa nu mor naiv intreb ? de unde sa se fi nascut aceasta initiativa a lui chitidinu pt eco. ??? treb sa fie un mister si pregatirea terenului pt ceva scop!!! eeeeeeee... foc fara fum??? oricum merg la op.dar!!!! stiu ca e romania !

  • @chitidinu-sigur ne vedem acolo!am vb si pe alt forum cu niste"participanti" si repet sigur merg!

  • anul trecut nu am participat, am fost foarte aproape de tabara si mai stiu ca sau carat multi saci de peturi cu barca, adunate de peste tot,iar distractie a fost, nu exagerat cum se relateaza limita bunului simt acu sa inbinat munca cu distractia, doar nu au venit la inmormantare,iar colegul nu vad de ce nu apreciezi aceasta actiune ca doar este non profit si mai este si sponsorizata ,sacii etc.am sa revin cu informatii de la organizatori !

  • @george 75-este vorba de o initiativa a mai multor "gasti" cum le spui tu,(s-au bande),care spre deosebire de manelisti sau manelari sau cum vrei sa le spui,s-au hotarat sa faca ceva ptr locul minunat ara!eu unul personal nu am de gand sa intru in polemica cu nimeni,dar inaintede a acuza informeaza-te !de exemplu,eu cu banda mea de vreo 5-6 ani(daca nu mai bine)nu am mai fost pe ara!dar decat sa acuzi mai bine te -ai baga la actiune,iar daca printre noi este vr-unul pe care l-ai vazut anul trecut,trage-l de maneca,arata-l tutror,povesteste tuturor ceeace a facut,si vom sti cum sa ne purtam cu el(cu toate ca razbunarea-i arma prostului,dar asa e la romani:trebuie educati toti nu numai unul!)asa ca te asteptam pe ara!pana atunci sanatate si fire-ntinse!

  • pentru cei ce au intrebat,ara este(a fost)un loc superb,este in giurgiu,si nu este greu de ajuns,am sa postez si info despre rute. initiativa este laudabila,nimic de spus(am vazut si pe alt site),numai ca...ce ne facem cu initiatorii???????daca sunt pet-urile de anul trecut,hartiile,conservele goale,iarba arsa de gratare,cioburile sau animalele speriate de decibelii din masinile maneliste pai atunci sunt ale dumneavoastra si ale amicilor dvs domnule!!!! pentru ca pe ara anul trecut,a fost o singura gasca(am evitat termenul "banda") ce a stat acolo toata vara,cu corturi,barci etc. gunoaiele sunt ale dvs,numai ca ati lasat prea multe ca sa faceti fata singuri acum sa le strangeti.munciti si adunati-le acum,nu o sa vin eu sa va ajut,mai ales dupa ce am vazut ca faceati acolo anul trecut.ce zbierete si ce urlete de betivani noaptea,ma mir ca nu v-a fost rusine de sotii.sau macar de sotiile sau copiii altora.asa ca in afara de rusine nu am ce sa va transmit.dealtfel nu cred ca aveti aceasta notiune,odata ce pe alt site ati postat si foto de la ...marea mahmureala!!!!