invitatie si provocare !

Monturi noduri pescuit
Share
invit pescarii dornici de abordari tehnice in privinta monturilor , nadelor si momelilor pt novac,nu am vazut montura si momeala care sa vizeze novacul in special , rog participarea la discutii a detinatorilor subiectului propus , in folosul pescarilor.... multe balti sunt populate cu novac ,asa k ar trebui sa inventam o montura ,o nada si o momeala eficace . va multumesc si va astept cu solutii si idei novatoare . va saluta un pescar ca multi altii Ba-boer .

invitatie si provocare ! : 12 comentarii

  • mucul de tigara nefolosit imbibat intr-o aroma x,nu dupa ce ai fumat tigara(poate asa nu mai e asa absurd)!!!iar cind ai zis boilies, ai zis o suta de mii de arome si feluri.se fac intr-adevar boilies-uri anume pentru chinez cu arome placute lor .nu-i asa simplu ,ca dam cu boilies si gata .

  • ce am auzit de la pescarii bacauani e ca prindeau novac la patratica de castravete, sau la marar pus fe fir de par, iar in zona la mine (galati) circula povesti cu novaci prinsi la muc de tigara...ceea ce mi se pare absurd, pararea mea este ca boilesul ar putea fi o momeala eficienta, tata nitu avea cateva astfel de retete, oricum merita sa cauti pe net si sa incerci...altii prindeau in crescatorii, zona giurgiu parca la bomba cu pufuleti cu aroma de usturoi, nici asta n-ar fi rau, dar incercat la 1-2 carlige pt ca bomba este ilegala...s-a mai prins din intamplare si la twister sau rama neagra dar asta este alta poveste, eu am langa mine o balta salbatica cu novac mare, s-a prins la plase de peste 20 de kg, si s-a scapat si la lanseta, dar agatat accidental de burta parca (in niciun caz la japca) si chiar mi-am propus odata sa pierd 2-3 zile sa il dau dupa aceasta specie, la momelile pt novac ar putea pune gura poate si sanger, cteno scoicar sau cosas...astept si parerile voastre...