LACUL TEIU ARGES

Locuri de pescuit detalii
Share
SAL daca stie cineva de lacul teiu sau mozacu arges daca se vor deschide sau alte lacuri in zona va multumesc.

LACUL TEIU ARGES : 27 comentarii

  • curiozitatea mea este sa vad daca patronii(jmecherii care au luat lacurile facute pe timpul comunistilor cu sudoarea parintilor si bunicilor nostri ptr a avea apa suficienta pentru consumul in agricultura si zootehnie)vor platii impozit de 16% cum zic jepatii astia de la guvernare ca se va pune impozit si pe agricultura.eu cred ca jmecherii astia de patroni care cer 100 roni taxa pe lac nu vor platii nimic si tot taranul roman care are si el ceva loc cultivat cu grau si porumb sau 3 viteluse,v-a platii impozite sa poata ponta sa mai mearga la raliu ca nu prea l-am vazut de mult cu moaca aia de mohican coborand cu o casca in cap din raliu.braconierii astia de strecoara apele de peste pe olt au sa plateasca si ei impozit sau sunt scutiti de cei care le dau asa zisele autorizatii?la jmecherii astia cu lacurile luate cu japca sau cu aportul infractorilor din administratie,merg si pescari tot pe masura adica tot unii care fac banii in aceleas conditii iar printre ei mai merg si unii care sunt corupti de altii si le rupe memoria cu asa reclame de genul(lacul teiu ;;;;;;;cel mai tare)aveti dreptate sa i-i lasam sa se duca la teiu.eu i-i trimit si la mozacu,barlogu,oarja ,s.a.multi spun ca se duc la balti cu plata numai sa se laude,ca de i-i intrebam daca merg la o pescuiala pe olt spun ca este departe,ca nu au timp si ca mai este si cheltuiala(adica un 15 roni de motorina)deci nu le convine cu 15 roni de drum dar sa dea 100 pe zi la balta,sa bage motorina,momeala si mancare si pe urma sa i-i dea patronul doar 2 kg de peste la plecare.nu mor de ciuda?fir intins

  • d-le vali;lasa-i d-le in pace sa-i faca pe patronii de balti cu c----le mari si nu-i mai invata pe toti sa vina pe apele salbatice ca si asa nu avem loc toti.pai tata! asta toamna venea un vilcean zilnic pe un vad pe olt cu barca si pe la ora 13,00 iesea cu cite 8(minim)12,15,18 buc intre 2 si 5kg bucata.si cind te gindesti ca omul platise doar 3o roni pe un an taxa anpa.nu mai vorbesc de crapii care s-au luat in fata uzinei toata toamna la zavideni.pai cei care prindeau loc bun aveau si cite zece-douazeci buc pe zi.tot cu 30 roni pe an.pestele care s-a prins acolo nu o sa-l prindeti voi toti cei care laudati atit baltile private nici in 10 ani.pai decit sa dau milionul pe zi pentru doi crapi lesinati, daca-i iau ,(pe care practic ii cumpara) pe o balta privata, mai bine stau o saptamina de vis in salbaticie ,chiar daca nu am nici o trasatura.pai si aici sunt interese mari; ca patronii de balti au facut presiuni sa se dea drumul masiv la pescuit comercial pe apele publice, ca sa fim toti nevoiti sa mergem sa pescuim la ei si sa le dam banul lor.dar de interesele sunt foarte mari si daca o sa va uitati cu atentie la aproape toate programele tv de pescuit,o sa vedeti in proportie de 99% numai partide pe balti private.pai de acolo vin banii pentru toate mosmoandele si reclamele lor de la cei care dau milionul pe zi si se uita lung in baltile alea ca niste cazi de baie.fir intins si multa sanatate!

  • cat este suma max ptr reclama?i-l faci pe patronul asta banos rau daca o tot ti cu reclama asta.eu nu merg la lacuri cu taxa ptr ca nu-mi place cum trage pestele(parca este mort)si nu toate lacurile au peste bun de consum(apa find statatoare mult peste miroase a namol)si carnea nu este ca la pestele prins pe ape curgatoare.aici pestele este crescut cu cereale la greu si nu este gustos ca cel care umbla pe rauri sa mananca plante salbatice si alte minuni.multi patroni au angajati si ne tot viziteaza juvelnicul toata ziua findu-le teama ca le secam lacul de peste.de multe ori se intampla sa prindem 1 sau 2 partide,peste mult iar apoi le baga mancare si nu prea se mai prinde.eu unul prefer tot raurile si barajele de pe teritoriul patriei,dar fiecare face ce doreste.fir intins.

  • fiecare face cum crede din curiozitate o sa ma duc si eu prin iunie la acea balta in cursul saptamanii sa vad daca asa este

  • pt. "wichend" care admira atat teiu, tata la 100 ron normal ca ma astept sa plec cu peste acasa, de ce nu fac catch&release undeva la 20-30 ron\12h si atunci nu mai vreau nici un peste doar ii fac poze, la 100 lei cat vor ei pe 12h, ma duc tata la olt la iarba verde , frumos, imi beau o berica, si chiar daca e sa nu prind si vreau neaparat peste imi ramane si sa-l cumpar.parerea mea, tu..., du-te la teiu.

  • din cate imi amintesc concursul a fost undeva in actombrie 2012 iar eu am fost cu 2 zile inainte sa inceapa concursul (cred ca era duminica sau vre-o sarbatoare ceva...) pt ca dupa concurs se inchidea balta eu m-am interesat si de concurs dar cand am citit regulamentul am renuntat pt ca stiam ca nu o sa dau randament, nu ai voie cu plumb momitor,nu ai voie cu momeala vie, decat boiles sau pasta aduse de organizator dr. fishing am inteles ca ei iti distribuiau tot ce tine de momeala si nada nu ai voie sa vi cu nimic de acasa. intradevar atunci nu prea a tras carasul dar pe vara nu am plecat fara 10 kg de caras +crap limita admisa in regulament scrie 5 kg de crap daca pesti se incadreaza la 6 kg te lasa ex. 4 pesti de 1,5 kg, am luat acasa si crap de 3 kg cu toate ca limita era de 2,5. singura parte naspa este ca nu te lassa sa iei nici un cteno indiferent de dimensiune. cel mai mare crap prins acolo a fost de 6,5 kg iar cteno de 8 kg. cel mai bine merge primavara la 2 sapt de cand se deschide si pana se treiera graul pt ca tot pamantul acela din jurul lacului este al patronului (porumb+grau)dupa ce se culege iti dai seama ca le de mancare la greu, cele mai bune locuri sunt 38 si 50 daca nu suni de luni maxim marti sa rezervi pt wichend cu siguranta nu o sa le mai gasesti libere. la 38 se da la max 30 m pt ca acolo este 'raul' eu nu fac reclama dar am tot umblat pe alte balti si aici am avut cele mai bune rezultate atata tot. in delta ma duc de 6 ani cate 4 zile pe an dar acolo te duci mai mult pt atmosfere decat pt peste, gratare,bere, soare, tot ce vrei cand vreau sa prind peste ma duc la teiu. este doar o parere a mea, nu o sa mai intru sa comentez ca vad ca fac valva si se gaseste cate unu sa sara in sus cum el e mare pescar si eu spun prosti sau mint.
    fire intinse la toata lumea

  • pt adelin
    de unde esti tu
    la gliganu am fost de 10 ori anul trecut am prins de fiecare data cate 4, 5 bucati in 12 ore, la oarja au populato dar cand a fost consursul mondial la crap au scos pestele si la-u vandut unde au facu concursul ca-mi scapa numele acum si a ramas numai puiet de ten si crap, la concursul de la teiu am folosit ca momeala ce am vrut noi si pt tine am avut rezultat la bonduel , eu am avut standul la 50 m de dig , si intradevar erea un pescar la 5 standuri de mine care a dat si la rama si a prins ceva ciortani de nu mi-a venit sa cred, eu am dat si dupa caras sa ma distrez dar nu am prins , rama nu am avut la mine ca doar nu ma duc la concurs de crap cu rame la mine.la mine a fost prima data pe acel lac nici nu stiu ce regulament au. si cand ai fost tu acolo pana in concurs?

  • contul l-am facut ispre ca sa scriu aici cand am vazut ce a putut de_moon sa scrie eu nu obisnuiesc sa scriu pt ca aici sunt mai multi care scriu doar sa se laude sa afle toata lumea ce a prins x sau pe unde a fost x iar u evelyn ori este prima data cand te duci la un concurs ori mergi mereu pe aceleasi principii ca si la concurs. acolo tre sa dai doar cu o anumita momeala(de la firma x-sponsor) doar cu anumita montura... daca te duci cand nu este concurs dai cu ce momeala vrei. ultima data am fost duminica dinainte de concurs pt ca au zis ca dupa concurs se inchide balta am fost la nr 50, pe coada lacului si numai la rama rosie de balegar nu dinaia de la magazin am prins peste printre care notabil a fost un crap la 5 kg restul 3 de 2 kg s-au incadrat perfect in limita admisa de luat acasa + caras fara nr. in iunie se prind cel putin 10-15 crapi intre 1-3 kg, iar pt dincrapul, cred ca pe tine te-a dat foamea afara din casa de pui in balanta ce prinzi si ce iei acasa. u te duci la peste ca nu ai ce manca? nu cred. eu ma duc sa ma distrez si cel mai important lucru cand te duci la peste este sa nu stai degeaba dute in iunie maxim iulie si o sa vezi ca nu faci fata la 2-3 lansete. crezi ca e mult 100 lei, dute la mozacu dai 50 si prinzi fluturasi, dute la gliganu sa stai degeaba 2-3 zile poate apare o trasatura dupa care plangi toata ziua ca l-ai ratat, dute la lunca-corbului daca vrei sa dormi pe balta... am auzit de oarja ca au populato foarte mult dar inca nu am fost.

  • lasa-l evelyn, are cont din 24.01.2013, si in 28.01. ne recomanda cea mai buna balta din arges unde a fost el de n-spe ori sa dea cate 100 ron pt. poze cu pestele, lasa-l sa mearga el...

  • nu mai fa reclama prietene ca nu este asa, acolo am fost la concurs in septembrie si nu sa prins crap mai mare de 2.5 kg din 30 de pescari , are f putin peste mare