lansete feeder

Scule de pescuit
Share
va salut,vreau sa ma apuc de pescuitul la feeder si vreau sa mi achizitionez un feeder pt a pescui pe olt in zona unde curentul este lin sau chiar inexistent.am vazut pe site la energofish comparatia intre rubin match-feeder si extreme match-feeder.as inclina datorita descrierilor spre extreme match-feeder,dar vreau sa stiu si parerile voastre.fir intins

lansete feeder : 50 comentarii

  • alex detaliaza putin daca vrei sa fii ajutat. unde anume pescuiesti? pe ape curgatoare, balti...substrat malos sau tare...cu agatatura sau fara...pestii tinta care sunt... ca altfel se vor scrie romane pe aici ca sa acopere toate situatiile. cele bune si fir intins!

  • m-ar interesa metodele de nadire pt pescuitul la feeder si prepararea nadei pt feeder.fir intins

  • :)ok, numai sa am timp ,ca nu ma prea impac cu tastatura asa de bine:))

  • eu as zice ca printre noi pescarii nu prea are ce cauta modestia, asa ca ar trebui sa ne mindrim putin si cu rezultatele partdelor chiar daca uneori capturile sunt impresionante.cu totii stim ca nu totdeauna avem zile perfecte in care ne autodefinim ca profesori dupa care pot sa urmeze unele cind putem lua linistiti lectii de la altii.deci lasa mai bine sa-ti sara lumea in cap, si pentru cei care intelegem bine fenomenul, te rugam sa ne incinti cu captura din partida ta de ieri si citeva cuvinte despre felul in care ai facut-o,bineinteles daca te lasa modestia.fir intins in continuare!

  • am bagat pe lacuri ceva partide ,ultima ieri, chiar frumoasa si reusita. nu dau rezultate ca-mi sare lumea-n cap:))))))))))adevaru e ca maveru inca asteapta, intaietate au avut betele de crap

  • noi pe olt stam bine in privinta iernii,apele sunt dezghetate si in plus avem parte si de peste ,in special babusca maninca destul de bine.cred ca niciodata nu am prins atita peste in lunile de iarna ca in acest an. va doresc o primavara cit mai timpurie si va astept cu nerabdare postarle despre partidele de pescuit facute.fir intins si multa sanatate.

  • multumesc domnule puiut. deocamdata prutul si baltile din zona sunt bocna. asa ca mai dureaza pana-mi inmoi carligele in apa. cu permisul am rezolvat demult - mai ramane pg-ul. fire intinse!

  • baieti nu pot decit sa va urez cit mai multe si dese capturi in lansetele pe care le-ati achizitionat,dar hai ,hai,hai odata cu ele pe balta, ca uite deja a trecut anul si moare pestele de batrin in balta ca nu are cine sa-l prinda.fir intins si multa sanatate.

  • http://www.youtube.com/watch?v=tb05eoifn1m&feature=related

    :)))))))))))))

  • :)))))))))))))