monturi la crap

Tehnici de pescuit
Share
Am observat ca raspundeti cam greu daca pun intrebari scurte si de multe ori.
Asa ca va spun cate intrebati am eu in minte sa nu deschid topic pt. fiecare
Cand raspundeti puneti cifra intrebari in fata.

1.Exista montura care sa ridice doar carligul in sus la lansare (sa nu stea culcat pe fundul malos de exemplu) . Daca da , spunetimi-o va rog cu explicati. -- Daca nu atunci cum as putea sa se ridice doar carligul.

2.Am o lanseta de 1,80 ce spuneti as putea sa ii pun o pluta si sa pescuiesc cu ea la 35 m. (Asta as face-o mai mult ca sa scap de pamantul cu fundul malos doar ca ar trebui sa stiu inaltimea apei ...)

3.De cate grame sa pun o pluta la batul de 6m ?

4.Daca raspunsul este da la intrebarea nr.2 atunci de cate grame sa fie pluta sau cat de mare(Daca raspunsul e nu atunci ignorati aceasta intrebare)

5.Ce carlig sa folosesc la cea de 6m (ce nr.)?

Cam atat am in minte acum.
Daca ajuta prima intrebare este despre lanseta de 3,60 nu tot cea de 1,80

Multumesc

monturi la crap : 27 comentarii

  • :))))))))

  • @szilveszter si speed : na ca ati facut-o!s-a inhibat "geniul neinteles" si nu ne mai scrie =))

  • :)) :)) mai baieti tocmai am deschis site-ul si nici un articol despre pufuletii solubili(a nu se confunda cu pufuletii luati de la alimentara)!!! :)) :))

  • ...liniste totala!
    probabil se pregateste un articol despre pufi solubili.inchideti calculatoarele ...traficul pe net sa fie mic pentru a putea peria site-urile de profil si a aduna informatii:))

  • :))

  • =))...direct la tinta!=))
    bv szilveszter!

  • apropo rockyonutz,tu care ai scris zeci de articole pe barba ta, sa nu stii cei ala pufi solubil???nasol.pentru tine ar fi trebuit sa fie ceva banal

  • 1.si eu folosesc alica de pb la 2-3cm de carlig impreuna cu tehnopufi pus pe carlig.
    la restule intrebarilor trebuie sa dai mai multe detalii despre stilul pescuitului,pestii pe care ii vizezi cat si locul unde vrei sa pescuiesti pesntru ca aceste lucruri la randul lor implica foarte multi factori de care trebuie sa ti cont.
    fire intinse!

  • pufuletele solubil se topeste in citeva secunde dar care sint suficiente sa aseze montura cu momeala si cirlig fara sa se afunde in mal(nu e pufulete momeala)cind dai in noroi incearca sa folosesti plumbi mai plati si mai usori sa aibe o suprafata de contact mai mare cu apa care o va incetini mai mult decit pe una in forma de glontesau para(folosite la aruncari lungi)iar cind ajunge in contact cu malul sa nu se afunde prea tare.forfacul sa fie 30-40 cm.asta asa o explicatie scurta pentru rockyonutz ce sint si cum se folosesc pufi solubili si ce monturi se folosesc asociate cu acest pufi.

  • pufuletii solubili (a nu se confunda cu pufarinul), sunt exact ca si pufuletii comestibili, ca si consistenta,poate putin mai elastici, dar sunt mai scurti.eu am vazut albi si verzi.nu stiu cine-i comercializeaza.