Navomodel Carp Buster - de evitat

Scule de pescuit
Share

Salutare, tuturor,



Scriu aceste randuri pentru a va avertiza despre o mare “teapa” de pe piata si pentru a-i penaliza pe cei care comercializeaza un produs de foarte proasta calitate – navomodelul “Carp Buster”.

Incepand cu data de 28 aprilie 2009 sunt nefericitul posesor al unui navomodel “Carp Buster”, pentru care am platit suma de 1,300 RON.



La o prima evaluare, a parut o afacere buna, avand in vedere caracteristicile tehnice pretinse si cost.
Problema este, insa, ca de multe ori, “mai ieftin” inseamna de fapt “mai scump” daca aduni si costurile aditionale ulterioare ce pot sa apara.



Mai exact, de atunci incoace i-am vizitat de cel putin 7-8 ori, cu diverse tipuri de probleme – incerc sa enumar succint, din ce imi amintesc: antena conectata prost / probleme conexiuni baterie / conexiuni interne prost facute / baterie cu nu stiu ce defect / schimbat navomodel (inca in garantia de 3 luni) / nu stiu ce probleme cu unul dintre motoare / defectiune sigurante / defectiune la partea electronica / ambele motoare “cazute”.



Ultima defectiune s-a petrecut in urma cu doua saptamani (bineinteles ca la inceputul unei iesiri la pescuit) si m-a costat 200 RON – am achizitionat 2 motoare noi.



Pentru o imagine completa, mai adaug faptul ca si varul meu a achizitionat (la o zi diferenta fata de mine) un acelasi tip de navomodel. La fel, cu o groaza de probleme si de drumuri pentru reparatii. Asadar, vorbesc despre 3 navomodele cu o multime de necazuri – nu despre a fi
ghinionist si de a fi cumparat ceva ce face exceptie de la regula. Regula este “produs prost”.


Stiti cum este sa ajungi pe balta cu noaptea-n cap si barcuta “sa moara” inainte sa apuci sa plantezi vreo lanseta ?



Am experimentat asta de 3 ori si va doresc sa nu vi se petreaca niciodata! Iti vine “sa musti lantul” ! In doua
din cele 3 cazuri m-am intors acasa …



Puneti asta la capitolul costuri suplimentare. Adaugati si drumurile pana si de la sediul lor (Chitila). Nu neglijati timpul pierdut pe drumuri. Despre nervi, de prisos sa mai vorbesc …



Una peste alta, o bataie de joc completa si un prototip perfect de “teapa”.



De mentionat, totusi, solicitudinea in rezolvarea incidentelor. Ce folos insa …




Va stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare ati avea nevoie.

Navomodel Carp Buster - de evitat : 19 comentarii

  • intr-o tara normala, lucrurile asa ar sta ...
    dar nu la noi.
    am facut, la un moment dat, o reclamatie la opc/anpc, ca persoana fizica, si nu s-au sinchisit sa imi raspunda vreodata. iar pe ei, cui sa-i reclam ?

    ca persoana juridica, le-am semnalat o poveste si mi-au raspuns in 2 zile. ca nu tine de jurisdictia lor.

    asa ca vezi si tu cat de mult vor sa-si faca treaba ...

  • nu e vorba ca nu vor sa te ajute ci de faptul ca legea privind protectia consumatorului reglementeaza doar relatiile dintre clienti persoane fizice si comercianti.
    relatiile comerciale intre societati find teoretic de o mai mare complexitate, sunt lasate spre reglementare instantelor de judecata sau curtilor de arbitraj.

  • da ...
    mainile legate in sensul ca "palma-n fund" ...

  • ps
    daca ati cumparat pe firma, intradevar opc-ul are "mainile legate", singura sansa este instanta...

  • foarte bun postul, sunt bucuros ca l-am gasit pentru ca ma tenta ideea de de a achizitiona acest navomodel de plantat.
    am studiat piata si am observat ca exista 3 variante ale modelului, cu carenele din pvc negru, galben(tubulare), iar pe un site italian am gasit carene gonflabile, dar partea mecanica/electronica este identica la toate 3.
    pe site-ul navomodele-sonare.ro am vazut ca mai era un model k-karp sau carponizer ... exista vreun feedback pentru acesta?
    multumesc

  • nu cred ca se ocupa doar de persoane fizice atata timp cat tu ai achizitionat un produs care nu corespunde,eu zic sa incerci cred ca o rezolvi sigur

  • am toate hartiile. buba este insa ca opc-ul se ocupa doar de persoane fizice - eu am luat navomodelul pe firma.
    raman astfel cu teapa.
    incerc insa, pe cat posibil, sa-i informez pe colegii de hobby pentru a evita achizitia barcutei carp buster si pentru a nu-mi calca pe urme ...
    in acelasi timp, ii sanctionez (povesti cu dat in judecata, etc. nu merita).

  • ai bon fiscal,certificat de garantie,factura ceva?dute la opc si o sa-ti primesti banii inapoi.nu te lasa,ai dat o gramada de bani
    acelasi sfat si pt.szilvester

  • mai pune la socoata unul .un prieten a luat aceeasi teapa ca si voi ,aceleasi probleme enumerate de tine.conluzia e o mare teapa,un gunoi ,o jucarie nereusita un jeg de barca si noi am carat-o dupa noi pe balti si ne-a tras o teapa de ne-am facut si de ris si mai ne-am si enervat si nu numai o data.concluzia un gunoi!!!!!orice numai carp buster sa nu va luati