permis 2012

Permise pescuit
Share
la AJPS Cluj este aceeasi taxa ca si anul trecut, adica 72 lei pentru permis si 30 lei pentru tichetul ANPA. ma mira faptul ca s-au abtinut sa nu mai puna ceva in plus. fir intins!

permis 2012 : 28 comentarii

  • se-ntarzie eliberarea permiselor 2012 pentru ca n-au sosit din polonia , unde sunt editate.

  • mai putin pe apele de munte.

  • conform unei "minute" incheiata anul trecut in fata reprezentatilor anpa ,cand au fost "acreditate" asociatiile de pescari recreativi-sportivi,s-a hotarat ca,cu permisul anpa eliberat de catre o asociatie sau direct de la filialele anpa ,pescarul respectiv sa poata pescui linistit pe orice apa administrata,ecologizata de catre o asociatie fara a plati taxe suplimentare....orice incercare de taxare este considerata abuz si trebuie sezizata anpa....!

  • salutari la toata lumea! eu sunt din fetesti-ialomita.din toate cele spuse de voi toti , am inteles ca se vor schimba permisele de la anpa (anul trecut tot de acolo am avut si eu permis , fara a mai plati la ajvps). ce nu stiu insa, este daca la noile permise va fi nevoie si de foto.

  • apstimis a taxat anul acesta cu 100 lei-din care spun ei 20 lei taxa de acces la fonduri piscicole,un fel de rovineta.
    ce stiti de prohibitie 2012 ?

  • domnilor daca vreti sa vedeti unde au valabilitate permisele de la anpa si unde au concesionate si cei de la ajvps sau alte asociatii ape publice si trebuie sa mai platiti ceva in plus procedati in felul urmator:tasteaza: recreativ/sportiv anpa; vezi regristru unic de evidenta a asociatiilor pescarilor sportivi: vezi tabele cu asociatiile care au primit autorizatie de pescuit recreativ/sportiv si tarifele practicate de acestea .acceseaza filiala care te intereseaza ex:ardeal,dobrogea,moldova,muntenia,oltenia si o sa va apara tabelul unde au ape concesionate si drept de control ajvps-eurile sau alte organizatii asemanatoare si preturile practicate pe saptamina,luna si an.in rest toate sunt ape publice si apartin doar de anpa.fir intins!

  • asa si? daca sunt din arges ma asociez aici da...
    merg la peste pe olt? ce fac ma asociez si acolo ... apoi fac o iesire si pe dunare sa zic pe la calarasi pe undeva ...ce fac alta asociere?
    nu frate sa nu le dea nimic ce e curs de apa ..baltile sa le dea ..restul sa ramana la anpa.
    degeaba te asociezi daca nu ai unde pescui.
    in arges totul e dezastru .. nici macar baltile de comune nu mai au peste.

  • corect lulufece, chiar daca pe unele cursuri de apa se platesc taxe modice, 3,5,10 lei/an, poate in unele zone asociatiile o sa dea o hotarare prin care sa ridice aceste taxe la 20-30 lei/zi. in concluzie mai bine platesti la inceput de an mai mult si apoi stai linistit. fir intins!

  • noul permis va fi valabil 10 ani.dovada achitarii taxei va fi un timbru(ceva cum se pune pe buletin la votare).
    vad ca s-a scris aici,ca ce sa mai cautam la asociatii daca pot sa-l iau direct de la anpa?raspunsul este simplu:asociatiile mari care-si permit au luat in administrare o mare parte din cursurile de apa naturale(ex.aici la iasi a fost concesionat prutul pt.urmatorii 20 ani),daca te duci la pescuit si nu esti membru al asociatiei ai sa platesti la fel ca pe o balta privata.concluziile le trageti singuri

  • permisul de pescuit anpa 2012 - pana la aparitia permisului pe 2012, cel eliberat in 2011 va fi valabil. in delta
    dunarii permisul anpa nu este valabil.


    despre permisele de pescuit anpa pentru anul 2012 putem spune deocamdata ca anpa a postat pe site`ul propriu o
    propunere de ordin pentru modificarea si completarea ordinului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr.
    15/2011 privind conditiille de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului
    recreativ/sportiv, precum si modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv.

    conform respectivei propuneri se doreste modificarea urmatoarelor:
    1. la articolul 2, alineatul (2) se modificÄ