PERMIS PESCUIT - AJUTOR!!!!

Permise pescuit
Share

Buna!



Am o mare rugaminte, in martie este ziua sotului meu si as dori sa-i fac cadou PERMISUL DE PESCUIT, dar nu prea stiu ce trebuie facut. Daca este cineva amabil si ma poate indruma in acest sens ..........



Ce pasi trebuiesc facuti pentru aavea un permis de pescuit?



Si unde trebuie sa merg (in Bucuresti) ?



Il pot elibera eu pentru altcineva?



Multumesc anticipat!

PERMIS PESCUIT - AJUTOR!!!! : 40 comentarii

  • va multumesc pentru informatii. sincer credeam ca se da pe loc acel permis!
    sa vad daca am inteles: platesc la trezoreie pe numele lui o chitanta in valoare de 30 ron-taxa permis anpa, 2 copii ci si cu astea merg la gr sau la o asociatie din buc.daca merg la asociatie astept pana ii va veni permisul probabil cateva luni, iar permisul il ridic de la asociatia unde il inscriu.

  • speed_66_al eu nu am vrut sa te contrazic am vrut doar sa-i spun cum am procedat eu, posibil tu sa ai dreptate si sa nu fi ajuns inca permisele de pescuitl la asociatii,in legatura cu acvila eu nu am nici o legatura cu ei ,iam gasit pe net si au fost singuri care au zis ca fac pe loc permise.facilitati?nu! nu sa schimbat nimic dar la momentul respectiv pe mine ma interesa doar permisul pentru ca vroiam sa merg la chilia si eram in intarziere ,pana la chilia am trecut prin trei filtre de p.g. nu ma intrebat nimeni.

  • @icecatalin-te pot ajuta cu localizarea ajvps"acvila":pe b-dul ion mihalache intre piata domenii si chibrit,pe partea stg cum vi dinspre centru,in dreptul strazi sandu-aldea,imediat dupa scoala de soferi dinu !daca vi cu autobuzul 300 de la victoriei cobori la prima statie dupa domenii(fosta 7 noiembrie)

  • @maximilianos- din fericire stiu ce-nseamna acvila.....am fost multi ani membru ajvps acvila ,sunt oarecum vecin cu ei (locuiesc in zona la 5 min distanta de mers )....da in oct sigur ti l-au facut pe loc.....dar la inceput de an nu au cum.....fiindca nici nu au inceput eliberarea lor ,iar conditiile-s urmatoarele:"se elibereaza permisele anpa catre asociatiile de pescuit(inclusiv ajvps-uri) in baza listelor cu membrii trimise de acesta catre anpa"....dupa aprobarea acestor liste,se mai tipareste un asa zis numar de permise de rezerva care-s impartite in toata tara.....si sincer pana in martie nu vad cum poate lua permisul anpa!?
    eu i-am postat pasii care trebuiesc urmati....daca reuseste sa-l ia inaintea asociatiilor.....mare realizare!!!!!
    apropo maximilianos asa ca fapt divers,in afara de a-ti lua banii,ce alte facilitati ti-au mai oferit?ti-au dat locatia baltilor pe care le au in administrare? au pus si ei o viza pg macar? nu de alta dar sunt curios....ca eu cand am fost in ianuarie anul trecut si i-am intrebat se uitau la mine ca la "omul din luna"....poate pina in oct s-a mai schimbat ceva!!!?

  • sediul asociaÈ

  • ice eu am fost anul trecut in toamna la agvps acvila cu 80 de roni si una copie buletin si in 15 minute am avut carnetul de membru si permisul de pescuit ,am mai avut si buletinele la trei prieteni si tot eu am semnat pentru ei nu a fost necesara prezenta lor .adresa agvps acvila este undeva pe la 1 mai intra pe net si cred ca ii gasesti cel mai bine ar fi sa dai un telefon inainte sa nu te duci degeaba.bafta!

  • in bucuresti nu se "pune" treaba cu sectoarele! sunt vreo doua trei sau patru asociatii prin care se poate obtine permisul anpa(in baza caruia se poate pescui pe dunare,rauri,marea neagra,balti si lacuri neconcesionate)!asosiatiile de pescari sportivi nu elibereaza pe loc permisul anpa!in primul rand elibereaza permisele anpa membrilor asociatiei,si pe urma conform legii celor neasociati!
    permisul anpa este tiparit si emis de catre min.agriculturii prin intermediul agentiei nationale de pescuit si acvacultura si eliberat prin intermediul asociatiilor de pescuit legal constituite!
    deci apc-urile,aps-urile,ajvps-urile...etc nu pot tipari permisele anpa....ele intocmesc liste cu care se duc spre aprobare la anpa iar de acolo se duc la filiara care le elibereaza(ptr bucuresti filiala giurgiu)!cred ca te poti duce la giurgiu ,personal,sa incerci sa-l faci , dar va trebui sa stai mult la coada:asociatiile de pescari au prioritate!iar ptr taxa pe care o dai la o asociatie nu se merita efortul....ca din prima zi s-ar putea sa nu intri in birou ca sa-ti iei mult ravnitul permis.....!in plus daca te hotarasti la varianta asta nu uita ca-ti trebuie chitanta de trezorerie cu suma de 30 ron !
    nu-ti spun ca sa te "incurajez" sa-ti inscrii barbatul intr-o asociatie (eu unul personal am fost ,sunt si voi fi impotriva asocierii)dar actualul , fostul si viitorul legiuitor au facut in asa fel incat sa ne constranga!au lasat optiunea neasocierii dar si asta-i in coada de peste!

  • permisul acela nu se da pe loc de la asociatie? trebuie sa mearga el personal la gr sa il ridice???

  • cum adica depinde de asociatia ptr care opteaza?
    sunt diferente intre asociatii?
    daca tot ii fac un cadou, vreau sa fie cat mai ok posibil
    stiti ceva asociatii in sectorul 4?

  • sunt asociatii de pescuit sportiv:terbuiesc doua sau patru copii dupa ci sau bi plus taxele aferente:
    1-taxa carnet (membru nou)-5 ron
    2-taxa permis anpa: -30 ron
    -10 ron elev,student
    -gratis pensionar
    3-taxa membru:-50 ron(taxa asta depinde de asociatia ptr care opteaza)
    4-sunt asociatii care iau suplimentar taxa ptr viza pg!daca nu are nevoie de vize ptr jud tulcea si teleorman,toata afacerea te duce la 85 ron la asociatia unde-s inscris eu!
    permisul anpa se elibereaza si personal la filiala anpa giurgiu dar ....eu unul nu te-as sfatui sa te duci acolo in aceasta perioada sa-ncerci!