permise ANPA 2010

Asociati pescuit sportiv
Share
Pentru a inchide polemicile legate de acordarea permiselor ANPA(cine,unde,cand),va rog sa accesati adresa urmatoare:http/www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i.....ubmeniu=22!se specifica clar cine emite si cine elibereaza permisele de pescuit comercial si permisele de pescuit recreativ/sportiv!

permise ANPA 2010 : 47 comentarii

  • @chitidinu-saptamana asta o sa am si permisul si carnetul cu vizele pg ptr calarasi,teleorman,tulcea si giurgiu!pacat ca vin asa tarziu si vine prohibitia!asta e,dar din iunie stau linistit fara dureri de cap,fie ca merg in delta,fie pe dunare,olt,dorobantu,etc!dar asa cum bine ai spus e optiunea fiecaruia,iar fiecare dintre noi isi alege tabara din care vrea sa faca parte!dar ca si tine si ca multi altii, deoarece avem microbul in sange si nu avem ce face,o sa dam iarasi bani patronilor de balti!fire-ntinse va doresc!
    @ultras-costele faci cum crezi tu ca e mai bine ptr tine!eu unul nu mai vreau sa comentez prea mult deoarece am fost prost inteles de cine nu ma asteptam!

  • pana la urma o sa ader si eu la asociatia la care s-a inscris si speed_66_al!
    nu avem ce face!legea ne obliga!
    am incercat o mica "razmeritza" aici pe site dar am fost luati la misto!
    din punctul meu de vedere de azi inainte veti avea implicare 0% in orice alte activitati cu exceptia concursurilor la care sper sa participe si "mistocarii" ca iar in deradere cam tot ce misca si ce-i de bun simtz!

  • corect ,este decizia personala si nu o comenteaza nimeni ! cand au spus ca o sa intri in posesia permisului sau ai cerut vizele pe mai multe judete si ai de asteptat? eu sunt in alta tabara !

  • am fost luat la rost si la misto pe messenger ptr aceasta postare!eu nu am vrut decat sa postez cat mai corect ceeace se intampla cu anpa-ul!dar probabil ca informatiile corecte nu conteaza!conteaza numai acele susanele genul"am auzit eu ca","mi-a spus mie cineva ca",etc!ma repet fratilor faceti cum vreti si ceeace vreti voi in legatura cu permisul anpa!eu unul m-am saturat de polemici si de susanele!sunt impotriva asocierii dar m-am asociat(inscris intr-un aps-nu o sa-i fac reclama!) deoarece vreau sa pescuiesc intr-un cadru legal (in ceeace ma priveste)!legea317/2009+o.g.20-27.01.2010+deciziile postate mai sus ne spun cum putem obtine permisul!restul e tacere!!!!!!!!!!!!aaaa, si ca sa nu uit :nu am postat ptr puncte !

  • costele datata azi 15.03.2010!sedinta a avut loc vineri cand s-a luat aceasta decizie!intra pe site-ul oficial al anpa si o s-o descarci !

  • din ce data e decizia care este modificata??!!

    am vazut pe linkul pus de tine...:d

  • este vorba despre decizia 52/15.03.2010,ptr completarea si modificarea deciziei30/24.03.2010!deci conform deciziei vrem nu vrem bem aghiazma!(adik,ptr mult ravnitul permis anpa tre sa intram in asociatiile recunoscute,atentie,acreditate si recunoscute de anpa)!