permise fara asociere

Asociati pescuit sportiv
Share
pare ca ministrul Valeriu Tabara sa dat de partea pescarilor si a emis un ordin respectind libera asociere conform constitutiei .se pare ca acum se va elibera permise fara asociere .cele 3 feluri de permise se vor elibera la pretul de 30 ron 15 ron si gratuit .

permise fara asociere : 23 comentarii

  • va doresc paste fericit si fire intinse prieteni

  • nea nae eu tin cu culoarea alb-rosie din stefan cel mare.....nu am facut decat sa postez purul adevar...vezi pe prima pagina postarea cu sediile anpa unde se hotarase de catre madr sa emita permisele "la liber"....am mai vb si explicat:nu sunt contra, nici pro asociere.....normal ar fi ca cel care vrea sa-si ia permisul la "liber" sa nu fie constrins de obligativitatea asocierii,iar cel care vrea sa se asocieze sa aiba posibilitatea asta,sa nu fie refuzat(am intalnit cazuri)!daca citeai cu atentie vedeai ca un avps din galati a dat anpa in judecata....si dupa cum bine stii eu-s bucurestean,n-am legatura cu acel avps....nu sunt nu am fost si nu voi fi intr-n cd al vreunui aps!!!!deci ma acuzi degeaba...iar parerile si simpatiile politice nu-si au rostul pe acest site....sunt multe alte locuri unde pot fi dezbatute!
    un paste fericit! alaturi de cei dragi...iar dupa sarbatori (ca sa dam colesterolul afara) facem o iesire!?

  • aline - orice ordin nou anuleaza un ordin in vigoare pina ce altul nou prevede alte modificari . dar deja era stipulat in constitutia tarii la libera asociere , care a f incalcat de asociatii impreuna cu anpa . din ce am remarcat eu si as vrea sa ma insel ...... tu cred ca ai(tii) cu . culoarea portocalie . scz . este concluzia mea . sper sa ma insel . tu esti de acord cu asociatiile sa te oblige sa te asociezi pt ati lua permis de pescuit de la ei ?ce fac ei pt cei 50 ron care ai ia de la pescar? sa nu ami zici ca se duc cu masina dupa vize , ca nu sunt de acord cu tine si nici cu ei . si anul asta mai nou cei de la apc cer fata de anul trecut inca 10 ron pt vize . anul trecut de ce lea facut moka . ati spun eu ; pt k si asociatie au obligatia prin protocol cu anpa sa ofere membrului lor serviciu kit complect fara a mai percepe alta taxa . ia vezi matalica si citeste din obligatiile ce revin asociatiilor la obtinerea licentei . si mai vb . paste fericit !

  • danke,al !


  • citez de la o persoana ffff bine informata!:




    "si ca o noua informare ordinul 15 privind pescuitul a cazut prin hotarare judecatoreasca la tribunalul judetean
    galati. concret ajvps galati a atacat in instanta ordinul si tribulanul la anulat. acum ori anpa da un alt ordin ori
    ramine in vigoare cel de anu trecut si anpa nu mai poate da permise direct catre pescari,deoarece in ordinul vechi
    permisele se elibereaza doar prin asociatii de pescari legal constituite si inscrise in registrul unic de la anpa."

  • alo,baboier !

  • chestiile astea le-am fazut pe site-ul anpa;
    intrebarea mea se referea,strict,la ce-a spus baboier despre ordinul lui tabara-asta e ceva nou si,poate,interesant.......

  • filiala regionalÄ

  • http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=74

  • 7.04.2011

    a n u n Ţ privind eliberarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv catre persoanele fizice in cadrul filialelor regionale a.n.p.a

    programul de eliberare permise de pescuit recreativ/sportiv în cadrul filialelor regionale ale anpa se realizeazÄ