- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
As dori si eu cateva detalii despre modul de folosire al jigului in pescuitul la pastrav.
Care sunt cele mai bune tehnici, prezentarea jigului, etc astfe incat pastravul sa fie atent la genul asta de momeala.
fire intinse.
Care sunt cele mai bune tehnici, prezentarea jigului, etc astfe incat pastravul sa fie atent la genul asta de momeala.
fire intinse.
pescuit cu jig la pastrav : 2 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


am inteles ca la jig poti prinde pastravi frumosi, insa se pare ca este ceva mai diferit acest mod de pescuit.
la musca nu ma pasioneaza mi se pare cam complicat, sa gasesti mustele (confectionate sau nu ), apoi tehnica de aruncare etc, dar nu se stie niciodata.
momentan incrc sa adun info despre pescuitul la jig , o fi pastravul asa pretentios ?
nu stiu, eu la pastrav pescuiesc cu rotative si "rapale" de 2-4gr, cu monofilament de 0,18. fara indoiala, daca "ti se da bine" iti recomand pescuitul la musca, la pastrav este cel mai eficient....si nu numai.