PESCUIT LA MILA 23

Locuri de pescuit detalii
Share

Buna ziua. Ma numesc Mincu Marian, sunt din Tulcea si locuiesc in Bucuresti din 1998. Sunt un mare impatimit al pescuitului sportiv si de aceea in fiecare vara stau mai mult prin delta.
In ultimii trei ani am stat si mai mult deoarece mi-am cumparat o pensiune la Mila 23.
Sa va povestesc cum am ajuns sa sa fac aceasta afacere datorita acestui hoby numuit pescuitul sportiv:
Impreuna cu mai multi prieteni din Bucuresti mergeam la pescuit la baltile din jurul Bucurestiului, apoi usor usor am inceput sa plecam prin DELTA DUNARII, la Mila 23, ne cazam pe la diferiti localnici sau pensiuni si inchiriam salupe rapide din Tulcea pentru a ajunge la MILA 23.
In urma cu 4 ani m-am hotarat sa imi achizitionez si eu o barca rapida pentru a merge la pescuit in DELTA DUNARII impreuna cu prietenii mei din Bucuresti si din Tulcea.
Mi-a venit barca prin luna iulie si a fost o nebunie in anul acela, toata vara am stat prin delta la cort sau in diferite locatii.
Apoi au inceput sa ma sune prieteni din Tulcea care faceau transport in delta si nu faceau fata nr mare de turisti care se cazau la diverse pensiuni.
Am inceput sa merg si eu prin delta cu turisti, ducandu-i la diferite pensiuni si asa am inceput sa caut si eu sa cumpar o locatie prin Mila 23.
In urma cu 3 ani am cumparat pensiunea de la Mila 23 si de atunci mai mult stau pe acolo decat in Bucuresti.
In Bucuresti stau doar iarna si abia astept sa se incalzeasca.
La ora asta stau in fata calculatorului si am deschise tot feluri de site-uri de pescuit si masa mea e plina cu carlige, fire,arcuri si tot felul de accesorii si imi fac tot feluri de monturi pentru crap.
Am deschis acest topic deoarece vreau sa va impart cate ceva din experinta mea la pescuit in delta dunarii si locuri de pescuit la MILA 23
Vreau sa deschid cate un topic pentru fiecare peste in parte unde sa facem schimb de experienta despre tehnici,scule de pescuit, monturi, locuri etc

PESCUIT LA MILA 23 : 37 comentarii

  • daca dumneavoastra sunteti cel cu olimpicul alb-albastru care este vesnic pozitionat pe partea dreapta a gropii mari (spre amonte), as avea cateva intrebari

    am fost de trei ori anul trecut cu prietenii din buzau (dnul dr si dnul pricop sunt cunostinte vechi cu marian - cel cu olimpicul) si de fiecare data omul asta a prins tot timpul si noi mai deloc, chiar si daca ne-a cedat locul lui, am vazut momeala...

  • referitor la barcile de inchiriat pentru pescuit costul lor ar fi:
    -cele cu motor 100ron/zi
    -cele fara motor 40ron/zi

  • transportul tulcea-mila 23 cu salupe rapide(capacitate 8 persoane+bagaje) costa aproximativ 450ron/cursa si dureaza 1 ora.
    mai exista si posibilitatea de a ajunge la mila 23 si cu nava spet unde fiecare pasager trebuie sa plateasca 45ron/cursa. durata cursei este de 3,5 ore si circula de doua ori pe saptamana.

  • transfer t-m23,barca/zi

  • tulcea-mila23,barci fara motor,(cum raminde cu pretu "la criza????)

  • nu am pescuit niciodata la scobar deoarece acest peste nu il gasesti in delta.
    la ce preturi te referi la barca? transferul tulcea-mila 23 sau barci de inchiriat pe zi pentru partide de pescuit? cu motor sau fara?

  • eu primu!!!ce sti despre scobar????? ce preturi sunt la barca?(e criza)\km?????