Pescuit la Olt

Aventuri la pescuit
Share
A fost cineva la Olt pe baraje anul asta??Dati va rog detalii.Multumesc.

Pescuit la Olt : 70 comentarii

  • a fost tavi dar tu nu vezi ca , ori nu sa prins nimic ori nimeni nu vrea sa spuna ceva; astia suntem noi oamenii.

  • deci a fost cineva la pescuit pe olt sau nu ???

  • aseara am venit de la malu rosu,am stat 2 zile,dar pe olt nu am luat nimic,noaptea am avut 2 tzacuri,dar cred ca erau bibani rataciti,dimineata ne-am mutat peste baraj,la "balta cu fier",asa-i zicea un localnic,si pana la 02:00 am prins aprox. 1,5 kg rosioara,babusca si oblete dar marunti.deja au aparut 2 rulote,3-4 corturi si paznic la ele.sper sa le spuna cineva ca incepe prohibitia.........

  • sa se duca mai la puscarie si sa ne lase si pe noi sea pescuim ca nu platim degeaba permisele alea .fir intins

  • la campu mare -jale , cel putin anul trecut , ultima data prin oct. cand am fost eu , am dat in plase la ora 6 dimineata, trei carasi la varga dupa care pe la 8-9 am ajuns la pod la dragasani unde escavau baietii si am dat tot la varga pana pe la ora 14 cca 2kg de peste marunt , amestecat( platica , rosioara, biban caras)pentru distractie.asa ca nu stiu pe unde sa mai zic de locuri.poate la rusanesti.anul trecut am fost o singura data cca 5kg de caras si platica de vineri seara pana sambata seara, deci slab.cu o sapt. inainte au fost niste prieteni care au luat peste frumos: somn la buchet de rama intre 3-5 kg/buc si caras si platica destul de frumoasa.asa ca depinde de ce loc nimeresti.apropo , la rusanesti erau craparii isi tineau loc unii la altii cel putin pe limba de pamant (era un drum)pana la pietre.si tot asa si la dragasani la pod ,in stanga erau cel putin 10 corturi;un nene de prin locuri ce dadea la varga dupa caras langa pod in ochiurile formate spunea ca , craparii sunt acolo de cca.2 saptamani;pleaca unii vin altii, deci locuri ocupate ca locuride de veci din cimitir.daca aflu mai multe scriu.

  • din decembrie nu am mai fost la draganesti , dar at era apa mica si nu se mai lua nimic ! vream sa fac o iesire pe acolo dar nu stiu daca merita sa ma deplasez pana acolo , ca daca nu trage , mai ii vad si pe aia cu parasute si cu setci si ma enervez iar !

  • de cand nu ai mai fost la draganesti? ...
    cum anul trecut si pana in noiembrie cand am fost eu la ultima partida de pescuit portile barajului frunzaru au fost ridicate incepand cu luna mai cred si in draganesti apa mai era doar pe albia raului.. un firicel de apa deci curand nu cred sa ma vedem peste in draganesti..au avut grija localnicii ca pestele care a ramas in unele balti sa fie scos de acolo..

  • stie cineva ce mai e pe la draganesti olt , poganu sau campu mare ??? multumesc

  • indiferent de baraj asa va fi mereu ..craparii ocupa malurile cate 1 , 2 oameni si au cate 30 lansete de fiecare.. credeti ca se deranjeaza cineva sa vina sa se ia de ei? ei vor pescui si in prohibitie si nu se va lua nimeni de ei.
    anul trecut am intalnit la cateva partide pe frunzaru un colonel de la jandarmeria slatina care mai facea loc printre "crapari" la familii cu copii venite la relaxare.. in rest nimeni.

  • costyy suna la jandarmerie si cu siguranta o sa vina cineva acolo , si apropo eu pe 1 aprilie ma duc o saptamana la dunare dupa somn sper sa prind ceva o sa revin cu amanunte.