- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
porumb fermenat mod de preparare
Nade si momeli
- Dan_pescaru
- 07-09-2011
- 3857
- 7
As dori detalii despre modul de preparare al porumbului fermantat. Am inteles ca in acesta stare porumbul este foarte cautat de crap in special, ca atare as dori sa aflu si metodele
voastre de formentare ale porumbului.
Am inteles ca procesul de fermantare al porumbului nu este unul foarte complicat, insa modul de realiazare, timpul de fermentare, ingredientele adaugate etc, pot face diferenta.
Cine a folosit porumb fermant poate ma ajuta cu ceva idei.
voastre de formentare ale porumbului.
Am inteles ca procesul de fermantare al porumbului nu este unul foarte complicat, insa modul de realiazare, timpul de fermentare, ingredientele adaugate etc, pot face diferenta.
Cine a folosit porumb fermant poate ma ajuta cu ceva idei.
porumb fermenat mod de preparare : 7 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


hai sa mai incercam
tot pt reclame ascunse
lasa-l la muiat cu apa de o palma peste nivelul porumbului cateva zile. sa ai grija sa completezi cu apa sa nu ramana porumbul peste nivelul apei. dupa ce s-a muiat punel la fiert o juma de ora si lasa-l din nou cateva zile sa traga apa intr-o oala cu capac. eventual dupa fierbere adauga in apa si o 100g de zahar la kilogramul de boabe. cei mai buni aditivi pe care i-am folosit la porumb au fost nash sweetcorn extract (25ml/kg) si aroma de scopex, tot de la nash (5ml/kg).
nu sariti pe el asa, ce n-are voie omu"sa greseasca un pic?sintem la scoala si sint singurul care nu stie?mai bine ceva util decit bataie de joc
:))))))))))))
incearca sa scrii "fermentat"
le fierbi putin dupa care le inchizi intr-o galeata si le lasi asa pina fermenteaza .asta-i tot