- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
porumbul pt saculetul solubil
Nade si momeli
- julian mihai
- 18-03-2009
- 2058
- 3
Iau porumbul,il pun la inmuiat 48 ore,apoi se pune la fiert,se adauga aromele(pe placul fiecaruia)apoi se pune la uscat.Intrebarea mea este:odata ce porumbul s-a uscat si este tocmai bun de pus in saculetul solubil,mai are aceleasi calitati,se rehidrateaza in contactul cu apa si emana aroma dorita???
porumbul pt saculetul solubil : 3 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


multumesc pt raspuns,o sa incerc aceasta reteta si o sa revin cu un raspuns dupa prima partida de pescuit(sper cu capturi)si atunci vom dezbate mai pe larg aceasta reteta
odata ce a intrat aroma in proumb sau in orice alta nada, in contactul cu apa incepe sa se disperseze. deci poti folosi lejer acel porumb.
si la boiles-uri principiu este acelasi si nu ma refer la cele solubile, ci la cele tari. in ele se baga arome atractanti etc , odata ajunse in apa incep se emane acele ingrediente.
fir intins.
eu am scos citeva boabe din borcanas(aroma scoica,vanilie)si dupa citeva zile nici urma de aroma.