PROHIBITIA la romani ???pe balti private ?.

Pescuit Sportiv
Share
oare cati pescari respecta Prohibitia pe baltile private ?de ce oare nu au toti taria de a respecta si a nu merge la pescuit in peroiada Prohibitiei pe balti private ?cine nu a f niciodata la pescuit in perioada Prohibitiei ,sa faca primul comentariu pe acest subiect . deci; dak nu sunt comentarii inseamna k toti pescarii acestui site au pescuit in prohibitie . cati ani va trebui sa treaca pina vom lasa pestii sa se inmulteasca in liniste , spre binele nostru . pls, nu treb. sa incepem cu braconerii ,k vezi ce fac.... ?noi treb sa respectam ,si patronii de balti ar gandi sa mai scada din taxze, ne mai avind pescari in prohibitie , este parerea mea .

PROHIBITIA la romani ???pe balti private ?. : 26 comentarii

  • salutare!am fost ieri pe lacul morii la rosu.am ajuns la prima ora ''baietii" buni scoteau plasele.pana am umflat barca sa intru au terminat si ei de scos. au luat caras si lumanari la greu{marlite}. de la 6 la 13 am luat 20 carasi si vreo 5 rosioare dar carasul este foarte frumos,vreo 5 buc. la 500gr.,vreo 5 la 300 400 gr. restul litrari.am plecat pt. ca au venit salupe ,jet-ski-uri si au balacit la greu tot canalul de la rosu. ce sa zic? super multumit la doi pasi de casa {stau pe giulesti} si imi fac si mea culpa apropo cu prohibitia.mai mentionez ca ieri erau cca. 10-15 barci acolo dar multi dadeau la stiuca adica cu zgarciuri.va salut sa auzim numai de bine.

  • domnule in definitiv balta de pescuit e un fel de magazin dupa parerea mea ..atita timp cat respectivul vinde nu e problema mea ca populeaza sau nu deci nu vad dece ar fii aiurea sa pescuim la balta privata in prohibitie e problema patronului..eu unu am fost cred ca de doua ori in viata mea la pescuit pe balta privat din cauza faptului ca nu imi permit deplasarea sii taxa sii pregatirile deja imi reduc maxim bugetul dar pun pariu ca pescarii adevarati nu prea ai gasesti pe asa balti ..domnule nu am nimik cu nimeni dar acolo e pescuiala in acvariu as vrea sa vina alde crapistii de concurs sa imi pescuiasca si mie pe dunare cu toate nadele expert sii alte minuni ca sa vezi tu cum incep cu tot felul de povestii domnule pescuitul salbatic aia e pescuiala!! imi place sa ma uit si pe la televizor pe postarile unora si altora cu crapi de diferite greutatii trofee nebunii ..da imi place dar in acvariu?..aici ma intristeaza ...poi vino domnule la dunare sa vezi tu cum trage un crapcean de 2 kile ca ai impresia ca rupe tot tanar si plin de viata ..dar deja deviem ...cred ca o idee ar fii de la anul toti pescarii sportivi care pescuiesc salbatic (nu in balti private) sa cumpere din crescatorii cate doi crapi plini de icre sii sa ai duca la balta ar fii metoda c&p&e :))))(cumpara&pozeaza&elibereaza)...e ce ziceti?:)))

  • sunt multi don_b......am vazut poze cu 3-4 kg de "brichete" prinse pe o balta linga bucuresti(neconcesionata) si puse pozele ca motiv de mandrie.....replica? simpla...."pai daca nu-l iau eu il ia altul......"!fara comentarii!
    ne dam si ne laudam ca ,"ca mine nu-i nici unul....eu pescuiesc c&r...eu iubesc natura....eu nu merg la pescuit nici macar in prohibitie....eu fac si dreg"....in definitiv toti avem aceleasi apucaturi,toti avem acea "revarsare" de adrenalina cand "intepam" ceva peste 3 kg si toti ne gandim unde si cum sa ascundem pestele ca sa-l luam fara sa ne vada paznicii.....nu mai zic de comportamentul nostru al tuturor pe locurile salbatice....prapad frate don_b...acum cativa ani am fost in dd dupa niste pescari care se dadeau mari ecologisti......groapa de gunoi au lasat...iar pe forumuri daca-i citeai ziceai ca dupa ei e farmacie unde campeaza.....ce sa mai vorbim.......din 100 de pescari 101 iau ce prind acasa.....am citit pe alt forum o intamplare de la greaca-cercani......si-mi confirma teoria...asa ca........

  • eu mai inainte mam intors dupa 2 zile pe o balta privata(trec la partide imed).am luat o gramada de ciortani si trei mai mari.i-am spreiat un pic si leam dat drumu.nu vad cum ii impiedica asta sa depuna????crezi ca fix cand iam prins eu isi cloceau ouale???? :d ar fi mai deajutor ca toata lumea sa practice si un pic de c&r nu doar sa urle ca asociatiile nu fac nimica si ca vor ape populate sa duca shpe mi de tone de crap acasa,sa dea la vecini pisici si mai stiu eu ce lighioane au prin curte.aiai problema,toti pesti sub dimensiune si kilele luate in plus si duse acasa,nu pescuitul in prohibitie pe balti private,unde orcum populeaza patonu artificial(mai mult sau mai putin).cati din cei care plang aici pe forum ca nimeni nu face nimic,ca-i plin de braconieri dar in acelasi timp daca prind 20 de kile pe o apa salbateca duc tot acasa.cu ce ii mai putin rusinos ca si greblat,setca sau curent???????ii kiar mai rau ca macar aia nu prea merg sa se planga cai plin de braconieri,pe cand ai nostri urla in gura mare.prima data c&r pe salbatice si apoi facetiva griji pt apele private.......fir intins

    respecta natura........merita

  • am mai precizat sii in alt topic (pescuitul crapului pe dunare ) sincer eu merg numai pe dunare la pescuit sii mai ales in prohibitie;)) nu cred ca noi unditarii cum ne zzic localnicii sau braconierii tip plasa distrugem pestele dupa dunare (ma refer la dunare ca aici pescuiesc eu )ti-am zis bulgarii din cate stiu eu au alta legislatie sii ei au voie la toane sii sa pescuiasca in general pe dunare chiar sii in perioada de prohibitie de la noi ...acum alta chestie ..cu care nu sunt deacord ..guvernul nostru drag" pe data de 18 va da drumul la interdictia de vanare pe dunare pentru pescuitul comarcial ..
    poi bine ma fratilor noi care platim permise si mergem cu doua lansete sau undite avem interzis pana pe 5 iunie nu?
    iar aia care dau toane pe dunare adica plase au voie sa vaneze dupa data de 18 mai ...atunci vin si iti spun ca nu ma mai deranjeaza nici macar moral faptul ca ma duc sa imi fac placerea fie ca prind fie ca nu prind si merg la dunare sa pescuiesc in periada de prohibitie...

  • @baboier

    nea nae,cred ca 99,99% dintre noi(daca nu 110%) am fost in prohibitie la pescuit! prohibitia se refera doar la luciurile de apa neconcesionate sau in administrarea unor asociatii de pescari....restul......patronul si anpa-ul hotaresc!eu unul ca sa-mi ostoiesc dorul de o partida pe dunare,arges......ma duc de cel putin trei patru ori in prohibitie pe o balta cu taxa....ca prind sau nu prind asta-i alta poveste...dar da referitor la intrebarea ta :merg in prohibitie la pescuit pe o balta cu taxa.....cred ca nu-i nicio problema!

  • in zadar a stoarce creerii, ca saracii atit pot atita dau . , si sa mai zis ca acest site este ca si un ziar , ati place citesti ,pricepi la fel ,nu esti obligat sa citesti si mai ales sa fii si carcotas , dak se stie ce este prohibitia , se si respecta . asta am incercat sa sugerez in acest topic .

  • ba eu cred ca lipo a inteles foarte bine .iar tu baboier ce-ai scris la descrierea topicului e o mare ceata incoerenta.cel putin capatul nu cred ca la inteles nimeni.fii si tu mai explicit in descrieri sa inteleaga lumea si mai lasa argourile chat-urilor scriind asa cum se cuvine.nu sintem obligati sa ne stoarcem creierii sa deslusim ce scrii tu.si cred ca pina la urma scopul descrierii e sa te faci inteles nu?

  • @lipo ai dreptate....dar ideea o intelegi tu gresit sau poate ai fi vreun "patron"de balta?

  • conform legii,repet conform legii se poate pescui pe baltile private in prohibitie doar daca patronul(administratorul....etc) face dovada ca populeaza balta!!!!!e stipulat acest lucru in mo iar dovada se va face nu numai cu facturi platite de cumparare a puietului ci si prin poze si filmari!