Reteta de adunat puncte ptr clasament

Stiri si anunturi site
Share
1-se cauta articol pe WIKIPEDIA; 2-se copiaza ca atare; 3-se lasa la dospit(se schimba nitelus doua trei cuvinte ca sa nu mai semene cu cel original);4-se mai aduga informatii de pe alte site-uri de profil; 5-se aduga poze(bine colorate ptr gust); 6-se mai copiaza si 2-3 schite facute de mana(aici trebuie mare atentie sa nu difere scrisul!); 7- se mai aduga si doua trei retete din cartea de bucate(Sanda Marin e cea mai buna ca are 500 de pagini dintre care 150 numai cu bucatarie pescareasca); 8-se posteaza pe site si se serveste ca atare(clda sau rece)!POFTA BUNA!

Reteta de adunat puncte ptr clasament : 20 comentarii

  • @cipanu-sunt eu ca si tine,ca si baboier,stefanpescarul,ultras si inca catva care am tras semnale de alarma dar suntem rau intentionati ca artam adevarul!am mai spus-o:daca ne interesau punctele postam aiureli in prostie!dar noi nu suntem corecti ci cei care copiaza !am scri ce ne doare iar in legatura cu ei admin vrea dovezi!admin vrea dovezi!apropo nu mai scrie cu litere mari ca nu esti pescar esti vanator!fire-ntinse iti doresc!

  • pentru toata lumea inclusiv adimin ,sunt suta la suta sigur ca unii dintre cei care sunt in primele 3 locuri vaneaza punctele (fara infirmari sau dezmintiri)dar am observat ca este un pescar pe acest site care deschide topicuri fara ca apoi sa intre sa vada ce au scris ceilalti sa le multumeasca sau sa intervina cu ceva apoi descrie partide de pescuit de o calitate indoielnica a populatiei de peste sau a nadei folosite .de exemplu luati-l pe primul el vorbeste de pescuit la stiuca , deschide topicuri de pescuit la avat dar el uitati despre ce locuri vorbeste sau unde a mers la pescuit personal nu sunt deranjat ca vrea sa fie primul dar corect ar fi ca ceilalti care citesc sa voteze articolul si pe baza acelui vot sa se acorde punctele(am scris cu litera mare ca sa se intipareasca mai bine ideea)are baiatul asta la mulinete de spui ca este magazin de pescuit si mai este si bucatar cred ca mai rara asa ceva .......dar daca nu credeti ca am dreptate nu mai acorda o luna doua premii si o sa vedeti ca altii sunt acolo sus

  • nu stiu daca lumea copiaza dar ca se alearga dupa puncte e sigur si mai sunt si unii sugus pe site daca ma intelegeti. :-)))
    era sa uit am vazut ca sint si profeti

  • @ speed fratioare te lupti cu morile de vant,iar despre reteta ,punctelor ai dreptate;anul trecut am postat un articol si o poza sa ajut pe cineva cu detali (fedeer)am specificat ca este copiat si ma sters imediat,a doua oara am postat ca am de vanzare cu mici modificari,si a mers si asa am luat puncte:aaaaaaa si cum ne da pe sait sa votam diverse lucruri asa putea sa puna si petitia sa semnam:votam dar care e interesul,oare cine se mai duce pe balti promovate prin intermediul saitului daca nu ne asociem,va doresc fire intinse,din partea unui'" vanator "

  • @pescuitmania-cu scuzele de rigoare am reusit sa te starnesc!nu o fac din rautate ci poate din furia impotriva a tot ce se intampla cu noi pescarii sportivi-amatori,cum am ajuns iarasi bataia de joc a aps-urilor si a ajvps-urilor(agvps-romania care stim cu totii cine-i vanatorul sef)!asta ma roade si ma doare cel mai tare!ca nu suntem uniti!am mai postat,am umblat pe la toate forurile din min. agriculturii si min.mediului la conducerea apia si anpa si acelasi raspuns:nu ne obliga sa ne asociem dar nici nu ne elibereaza permisele anpa decat prin asociatiile acreditate de ei!inca o data mii de scuze daca am deranjat sau jignit si cum am mai scris impreuna vom reusi!




  • @speed  era o gluma - referitor la  "vanatorul din tine" .. stii se zice ca barbati prin natura lor sunt "vanatori" ... sper ca stii la ce ma refer :), sper ca stii de gluma.




    nu am nimic cu tine si cu nimeni altcineva, si niciodata postarile care erau contra mea sau a site-ului nu au fost sterse (cum se practica pe multe site-uri unde reclama negativa nu prea este permisa).




    aici nu se intampla asa, eu stiu sa imi iau si criticiele si sa invat din ele acolo unde sunt justificate si sa imbunatatesc daca pot calitatea site-ului , insa atata timp cat acesta este deschis postarilor este greu sa controlezi pe toata lumea.




    dar nici nu pot sa accept ca in loc sa se discute despre valoare tehnica a unui articol sau postare si sa se incerce imbunatatirea acestora, se cauta tot felul de "intepaturi" mai mult sau mai putin justificate, vezi postul anterior la ce am facut referire.


    comentariile sunt binevenite @speed dar sunt utile daca spui ceva de genul "nodul si prezentarea liniei trebuie facuta mai bine asa sau asa..." decat "a scris cu mai multe moduri de scris si se afla si pe wiki anumite info".. cui ajuta genul asta de postare , ce aduce nou pt un pescar sportiv?  eu cred ca daca intradevar vrem sa ajuta pescuitul sportiv pai atunci sa o facem prin implicarea in fenomen atat la nivel de oferire de informatii cat si de corectare, sau amendare daca acestea nu sunt corecte si aducerea de argumente tehnice acolo unde este cazul.


    cat desre jignirile care spui ca le-ai primit, poate ne-au scapat, imi cer scuze pt asta, in principiu , unde ce constata acest lucru , se atentioneaza sau se sterg postarile. 


     

  • @in primulr rand speed nu e pescar!nu ,nu sunt pescar ci sunt un om care iubeste pescuitul sportiv-recreativ!vanator nu sunt ca sunt prea milos!anul trecut cand am avut o contra cu baietii din galati(rezolvata tot intre noi pe cale amiabila)nu s-a intervenit cand am fost jignit!scrisul(si eu scriu in patru moduri nu in trei)pastreaza aceleasi caractere !stiu din sursa f.sigura!dar deja cred ca s-a ajuns prea departe si-mi pare rau ca am avut curajul sa-mi exprim o parere,o opinie!dar cum adevarul doare intotdeauna.....!scuzeptr ceeace am scris si,promit ca sa-mi fac autocritica si sa nu mai comentez in niciun fel ce se va posta de azi inainte si eventual sa nu mai intru pe site ca deranjez!mult succes in continuare cu proiectul pescuitmania!




  • @speed - daca vrei sa fii corect asa cum spui, in momentul in care arunci o "acuzatie" sau indici anumite nereguli, o si dovedesti , sau precizeci foarte clar sursele, motivele asa si eu pot lansa diferite ipoteze de exemplu pot zice :




    "speed nu e pescar e vanator, pt ca scrie cu litere mari..." :)) hai sa fim seriosi. e o gluma nu o lua ca atare;)




    cat despre scris ai sa razi dar sunt ffff multi care scriu in intr-o fraza cu 2-3 moduri de scris (drept, la dreapta, de mana sau de tipar)...




    rapsunsul a venit mai repede din mai multe motive nu are sens sa ti le precizez acuma.




    cat despre informare toata lumea sustine ca vrea sa informeze sa faca sa dreaga, si cand cineva aduce info "unele posibil inspirate, copiate" nu contest asta nu suntem detinatori absoluti a tuturor datelor si provenienta acestora  - ca atare le luam de bune incercam sa le verificam ca acestea sa nu fie copiate 100%, insa nu e bine , imediat vin criticile si acuzele la adresa acestora , ar fi bine ca pescari sa se axeze pe comentarea textului daca e corect sau nu din punct de vedere tehnic , aplicabil sau de ce nu cum se poate imbunatati prin aduagarea de informatii suplimenatare de catre cei ce cunosc, cred ca ar fi mult mai util pt pescari, decat sa se dezbata cum se castiga puncte , e inspirat de la wiki sau mai stiu eu de unde.





    lasati sa stabilim noi autenticitatea materialelor ,daca intradevar se depisteaza ca materialul este copiat 100% se poate indica acest lucru de orice utilizator , nu cred ca trebuie sa fii politist pt asta, pur si simplu asa trebuie sa decurga o relatie normala intr-o cumunitate.




    toata lumea care particpa primeste puncte daca contribuie, ca uni nu se obosesc sa o faca (nu ma refer la tine ci in general) este decizia lor si noi o respectam , sunt multi care trec pe acest site si se uita, merg mai departe si nu posteaza , ar trebui acum  "sa sarim in sus"?



    fiecare e liber sa faca cum crede de cuviinta dar nu e corecta abordarea la care sa ajuns. in loc sa fie stimulati cei ce o fac (cu greselile lor aferente), sunt loviti , repet nu vreau sa le i-au partea dar nu mi se pare corecta aceasta atitudine.



    alti se leaga de cei ce posteaza in catalog, noi dori sa facem un catalog online cu produse de pescuit care poate fi verificat pe site de orice vizitator - de asta pescuitmania este un portal de pescuit - , mai mult in curand se vor putea pune rewiews la fiecare produs din catalog, se vor  putea compara intre ele produsele, plus multe alte aplicatii derivate... care au ca scop final tot informarea pescarilor si accesul centralizat la o baza de date iar contributia pescarilor este esentiala nu credeti?, deci ce e rau in asta si in faptul ca uni incerca sa ajute (chiar daca de uni se interpreteaza ca este o goana dupa puncte)? oricine este invitat si asteptat sa o faca si poate castiga punctele ca atare.


    este evident ca nimeni nu a inventat vrea o mulineta incat sa nu fie copiata, dar este un efort sa aduni datele tehnice, date care "sunt publice" si sa le postezi. dar usor este sa da-i click si sa ai totul gata "postat"...



    nu considera acest comentariu in particular pt tine @speed, vb la general.

  • @pescuitmania-nu sunt detectiv,nu-mi place sa fiu turnator,nu e treaba mea sa dau "pe goarna" anumite lucruri!vad ca la topicul asta a venit o reactie foarte rapida fata de alte topicuri!daca cineva s-ar uita mai cu atentie ar vedea ca la unele postari sunt schite de mana cu doua scrisuri diferite!iar wikipedia e la indemana tuturor si e free!dar si in trecut au fost cazuri cand admin a sarit tare de sus suparat pe anumiti colegi de site care comentau civilizat anumite postari!iar cand altii au incercat sa jigneasca a fost "tacere"!cred ca in acesti aproape doi ani am postat in mod civilizat,nu am jignit pe nimeni si am incercat sa dau informatii cat mai corecte deoarece in primul si primul rand ma respect pe mine!si respectindu-ma pe mine respect si pe cel de linga mine!cu respect speed_66_al


  • @speed daca tot faci niste acuzatii macar specifica articolul/articolele la care faci referire. noi le verificam pe google dupa cateva chei , poate ne scapa de aceea e binevenita orice indicatie.


    insa sa nu uitam o chestie e una sa fie copiat si alta inspirat :)


    am mai postat la alte topicuri daca descoperiti un articol copiat postati sursa lui , etc si verificam.