salut

Locuri de pescuit detalii
Share
pescuit la dunare in jud. braila loc. stancuta , patide de pescuit de neuitat majoritatea pescarilor vin din prahova si buzau veniti si o sa va convingeti singuri . fir intins

salut : 28 comentarii

  • @liviuchitila

    liviule barem tu ai luat ceva....eu pe fundulea 7 trei carasei.....asta e ,la pomul laudat sa nu te duci cu sacul....sa se mai incalzeasca putin apa si facem o iesire!

  • pt alin sambata pe mihailesti 2 guvizi si un biban dupa care am fost pe lacul mori si acolo parasutisti cand am vazut ca nu am loc am plecat pe chitila am prins un kg de carasel dar mia fost pofta si lam halit

  • renunta , te rog ! faptul e consumat si nu vreau sa pun pe nimeni in dificultate.
    glumind , putem spune orice , chiar si adevarul !

  • mda,asa e...ai dreptate!scuze...ptr tot!

  • @speed , discutii puerile...tardiv !

  • @atu-targoviste

    in scurta sau lunga experienta de viata am invatat sa iau omul asa cum este....fara suparare de unde nu e nici d-zeu nu cere.....ce sa facem asta e!?
    ce pot sa spun cu certitudine insa este ca am o placere deosebita in a conversa (sa-i zic asa) cu tine,am o placere deosebita in a-ti citi comment-urile(uneori putin acide dar la subiect) si postarile,in a face schimb de informatii!
    respect felut tau de a fi si sper ca totusi intr-o buna zi sa reusim a ne intalni pe macin sau oriunde la un pescuit si-o poveste pescareasca linga un foc de tabara!

  • @speed , crezi ca era ceva de demonstrat ? poate , doar , lipsa amabilitatii , unora din noi . un simplu gest de complezenta , nu se trateaza c-o usa-n nas , sau fereastra , cum vrei sa-i spui.

  • @atu-targoviste

    problema mea este ca eu de la "firma" nu pot sa plec cand am chef....si chef de pescuit am in fiecare zi....nu o spun cu rautate sau ironie,eu pana pe 12 ale lunii tre sa anunt cum vreau liberele pe luna urmatoare...de-asta am zis ca vorbesc ptr ca sa fiu liber exact in week-end-ul cand se ridica prohibitia pe dunare !ca poate o sa merg pe macin,pe borcea,pe dunarea-veche,pe ara...nu stiu si la ora asta nu pot sa hotarasc sau sa promit nimic!eu unul de prieteni(vorba aceea:"prietenii ti alegi singur,neamurile ti le da d-zeu") si de posibilitati si financiare si distractive nu duc inca lipsa,multumesc lui d-zeu....de timp liber da!quod erat demonstrandum et demonstrandum est!

  • @speed , pe probleme de etica , mingea e-n terenul
    meu !!! de gustibus non disputandum !
    o iesire la dunare , nu-i programata . cand vreau sa plec , plec , n-am retineri. poate , vom mai discuta , cine stie...

  • salut fratilor.eu spun la toata lumea unde prind peste pt. ca nu pot sa tin in mine.sambata la luptatori(frasinet) pe uraganul acela care a fost l-am omorat.e adevarat am dat din barca in stuf si era adapost.nu spun cat am prins ca o sa ziceti ca va iau la misto. pt.cine stie a inceput obletele mare pe zmeu la buftea iar caras se mai prinde binisor la sheffield pe buciumeni(taxa 10 ron)