Septembrie invitatie la Calarasi

Parteneri invitatii la pescuit
Share
La inceputul lunii septembrie mai exact de pe 7 pina pe 10 impreuna cu niste amici din calarasi organizam o tabara de pescuit la dunare.. in functie de numarul de doritori ne vom campa ori la mila 360 trecind cu masinile cu bacu in dreptul localitatii Roseti.. loc ideal unde se poate pescui de pe mal si pe timpul noptii.. ori la Riu unde locul de campare e mult mai mare si mai frumos dar locurile de pescuit mai inguste si de obicei ocupate... cei dornici pot posta aici si in jurul datei de 20 august eventual sa facem o intilnire in bucuresti la o terasa de pe linga stadionul National sau orice alt loc unde sa ne punem de acord ce si cum

Septembrie invitatie la Calarasi : 14 comentarii

  • @cdragos : buc-a2-lehliu-calarasi-roseti si apoi se trece cu bac-ul.din ce stiu eu in modelu era o bucata de drum mai nasoala in rest destul de ok...pana parasesti asfaltul la roseti si dupa ce te dai jos de pe bac este drum de pamant.despre orarul bacului vorbesti cu cei de acolo.
    despre prins peste nu cred ca te poate ajuta nici mama omida:d.in concluzie,mergi si vezi daca se prinde...oricum n-o sa-ti spuna nimeni.
    atentie : din ce stiu eu zona este impanzita cu electricieni.
    fire intinse!

  • salut,
    as vrea sa ajung si eu in zona roseti la un pescuit luni si ma intereseaza cum ajung acolo ( e ok bucuresti - a 2 -drajna - calarasi-modelu? sau pe la fetesti?). cum e drumul in zona? am o masina mai sensibila :d .. trebuie neaparat sa traversez cu bacul? ce orar are bac-ul?

    si cel mai important : se prinde ceva in zona?

    multumesc

  • m-as baga dar am citeva belele chiar atunci..
    1 pe 3 septembrie sint la o nunta tocmai la durau
    2 tocmai ce am ramas fara pemis si pina pe 5 septembrie sint pieton
    am vrut sa merg si eu la macin anu asta si am stat cu cineva de vorba si mi-a zis sa ma relaxez ca e apa scazuta rau de tot si nu se prinde mai nimik poate voi aveti mai mult noroc.. pina cind stati? de pe cit pina pe cit?

  • lucica hai de pe data de 2 pe macin in zona peceneaga!!!!