S.O.S.Admin

Pescuit Sportiv
Share
Am o propunere care cred ca va fi in asentimentul tuturor si in avantajul site-ului:renunta a mai da premii luna aceasta!Editeaza stickere si trimite-le gratuit la cei ce sant fideli site-ului.Adunate cele trei premii dau o suma de 210lei.Eu renunt la premiul 2 de luna trecuta fara nici un regret daca il adaugi la suma de 210 lei(n-am primit nimic pana acum asa ca poti sa il adaugi sumei de 210lei)!Am ajunge la o suma de 280 lei care impartita la 2 lei(cam atat costa un sticker cu plic simplu si timbru) ar insemna ca primii 140 dintre cei ce sant pe site-ul acesta sa beneficieze gratuit de stickere,ceilalti poate luna viitoare cand vremea nu va mai face arzatoare necesitatea cumpararii de scule sau accesorii pt.pescuit.Voi,ce accesati site-ul acesta ce parere aveti?ADMINULE!Indura-te si zi-ne ceva!

S.O.S.Admin : 15 comentarii

  • super stickerul dar asa cum crede si speed cu un peste in gheare ar fi ok.pretul nu este mare.

  • faina ideea,dar tre si un peste in gheare!!glumesc la partea cu pestele!da,frumos sticker,totusi ar trebui sa facem intr-un fel ,ca de multe ori p[oate doi sau trei "navigatori" de pe acest site au fost pe aceeasi balta , in acelasi timp, si nu s-au "conversat" datorita faptului ca nu au stiut ca "apartin" aceeasi "comunitati"!

  • la rubrica ,,capturi" am postat un prototip de sticker
    !astept aprecieri!






  • multumesc ca mi-ai zis,nu-mi pare rau nici bine,ma lasa rece.sincer!totusi trebuie sa finalizam cumva ideea cu stickerul!eu pot sa continui ce am inceput numai ca ideea ca cel ce primeste stickerul plateste 1,5lei valoarea lui si6 lei taxa postei mi se pare incorecta!voi nu aveti o alta solutie?

  • daca erati atenti premiile au fost suspendate de 3 luni. asa ca vladimirionica nu ai nici un premiu de primit (cu parere de rau iti zic nu la misto)iar cu stickerele parerea mea este ca ati avut o idee foarte buna. ramane sa vedem cum este primita aceasta idee de utilizatorii acestui site. fire intinse!