Sticker-PESCUITMANIA

Blog pescar
Share
Ideea de a avea pe masina si nu numai pe ea un semn distinctiv a celor ce sant pasionati de pescuit si care sant fideli acestui site se discuta de la inceputul anului si m-a atras si pe mine.Am luat legatura cu un prieten care poate sa faca stickere si mi-a promis ca o sa le faca in momentul in care stiu sigur cum va arata: 1-forma lui:rotund,patrat,dreptungiular,oval..2-marimea lui(in centrimetri) 3-ce vrem sa fie pe el(poza,poza si scris,numai scris) si in final numarul de stickere.Daca santeti de acord va rog sa scrieti cum ar trebui sa arate,eventual sa trimiteti poze,daca doriti unul sau mai multe stickere si adresa unde sa-l pot trimite.Pretul unui sticker de 10 cm.latime si 15 centrimetre lungime ar fi de 1,5 lei.Maine de dimineata ma duc la posta sa vad cat costa un plic, timbru,plata ramburs.Daca santeti de acord cu cele de mai sus va rog sa scrieti.Daca nu vreti sa va apara adresa si numele pe site puteti sa-mi le trimiteti prin mesaj la numarul de telefon:0761611977.

Sticker-PESCUITMANIA : 38 comentarii

  • vlad de ce nu faci un model il expui si cine vrea bine si cine nu ,nu.

  • uitate ce scrie cind intri in tara ce scrie pe tabla

  • nu m-am referit la o persoana anume!eu nu ,,bat apropo-uri",eu spun direct.nu mi-e frica nici rusine sa recunosc daca am gresit si sa-mi cer scuze incercand sa nu mai gresesc.impresia mea este ca ideea cu stickerul a fost primita cu entuziasm de multi pescari de pe site dar la doua saptamani pare sa fi fost uitata de toti.nu tin neaparat sa o finalizam ,a fost doar o constatare asupra unei idei care parea a avea sanse mari de reusita.sant cateva prototipuri de stickere noi si nu si-a mai exprimat nimeni impresia asupra lor.nu poti tipari 20-30 de stickere si acelea dupa un prototip nesigur.

  • vladimirionica vrea sa spuna(cred) ca noi cei care am facut un model de sticker si am zis ca o sa il finalizam, nu l-am finalizat!!
    cred ca va dati si voi seama ca nu sticker-ul e principala preocupare a noastra(cel putin a mea) asa ca o sa va demonstram ca "avem si pornire si o sa tine-m si la drum" :)
    fir intins

  • nu cred ca la tine sa referit .mai degraba la cei care ar fi trebuit sa-si spuna parerea si i-a durut la zece metri sau nici acolo.tu ai fost baiat gigel te-ai interesat, te-ai straduit ,ce mai ,esti ok!

  • vladimirionica , e cu substrat comentariul ? sunt doua inadvertente - primo-nu-s baiat , secondo -baiatul meu e in buc si-l prind mai rar in tgv. din acest motiv ,am spus ca n-am obiectii , daca s-ar ocupa altcineva de executie.

  • domnilor santem ,,baieti buni" avem initiativa dar nu prea o finalizam.

  • scuze,n-am stiut faza cu restrictionarea tehnica coloristica.
    sunteti o familie fericita daca microbul este ereditar!
    numai bine si...fire intinse!

  • urmeaza si alte concepte , ideea este , ca ptr stickere autocolante , nu se pot folosi multitudine de nuante , cel mult 2-3. am specialistul langa mine , care-i si el , pescar sportiv , cred ca s-a transmis genetic microbul.

  • e mai sugestiv decat precedentul.mi-ar place o idee mai viu colorat.
    bazati-va pe mine pt.2 buc.