sugestii STOP Braconaj !

Sugestii si reclamatii
Share
sugerati sugestii stop braconaj ,in vederea unei petitii!

Oare ,cum ar fi daka institutiile abilitate au demara o campanie impotriva braconajului . adica in conformitate cu legile statului Roman sa amenajeze, sa pavuazeze toate malurile apelor teritoriale destinate pescuitului sportiv , cu panouri inscriptionate cu texte; Apa teritoriala a statului Roman , pescuitul ilegal(braconajul )interzis. pedeapsa cu inchisoarea !dar.....cei abilitati controlului sa o faca zilnic , cei prinsi pedepsiti si dati in mas media .oare vom trai sa vedem asta ?

sugestii STOP Braconaj ! : 17 comentarii

  • va rog sa ma scuzati,indicatoarele se fac de primarie (tot pe banii nostri)si daca sant din lemn vor ajunge combustibil de foc,daca-s din metal vor ajunge la centrele de colectare a fierului.

  • daca vreti sa vedeti adevaratul braconaj, veniti pe olt de la barajul rusanesti in jos pana la varsare in dunare!
    electricienii tata!!! dumnezeule k dau la curent si zi si noapte! e dezastru total acolo, nu mai gasesti nici broaste in apele alea!
    autoritatile abilitate sunt mana in mana cu ei! vai de tara asta

  • trebuie facut astfel
    cine este prins la braconaj sa i se faca dosar penal cu amenda sau inchisoare(dupa caz)si dati in mas media fara sa aiba drept la permis de pescuit 5 ani de zile.in afara de asta sa populeze cu 100kg. de puiet pe cheltuiala proprie.

  • cu amenajarea malurilor as fi de acord dar cu montarea panourilor nu.va dati seama cite panouri trebuie montate in toata tara?este imposibil de realizat!prima data trebuie pus la punct controlul sever si abia dupa aceea putem vorbi de stoparea braconajului.pina legea exista numai pt. unii si nu pt.toti, va fi foarte greu.nu cred ca exista pescar
    care sa nu fi calcat cel putin o data pe bec,dar din cauza noastra riurile nu ramin fara peste.sa zica cine ce vrea!asa ca fratilor pescari adevarati
    fir intins si jos braconajul!
    sa gatim peste prins la cirlig,nu pe cel cumparat din magazin.pofta buna!!!

  • an legatura cu controlele ar fi bine dar o sa afecteze si pe cei cu permise de ce? simplu cati au respectat legile si au dus peste mai mult de 5kg sau dau cu mai mult de 2 ace sau lansete sau peste sub lungimea legala etc. si noi suntem printre ei dar cu plasele si curent var etc nu sunt de acord an viitorul apropiat o sa ne fie dor de peste pe unele rauri fire antinse si jos braconajul

  • salut
    am o nelamurire privind controlul pescarilor de catre politisti.au drept de control sau nu?.mai nou controleaza permisele de pescuit si daca nu este vizat te poti trezi cu amenda intre 300 si 600 lei.
    toata iarna nu sau facut controale si braconajul(pescuitul la grebla)s-a practicat din greu,iar cu venirea primaverii se trezesc si incep sa imparta amenzi la pescari linistiti care dupa o iarna lunga au iesit la dezmorteala,si dintrodata se trezesc amendati.unde este dreptatea?stie cineva ceva?filiala nu mai are drept de control?sa ma lamureasca si pe mine cineva.

  • pls. sugestii !