Calcan afumat

Detalii

Porti 4
Timp 13

Descriere calcan afumat

Se pun calcanii intr-o saramura formata din apa,sare,zahar otet,timp de 12 ore.Se condimenteaza cu lamaie ,patrunjel ,piper si cuburi de slanina.Se aseaza pe gratar.Se afuma circa 15-20 de minute la o temperatura de 150 grade.

Ingrediente reteta

  • calcan 2 bucati
  • apa 1000 mililitri
  • sare 2 linguri
  • zahar 1 linguri
  • otet 2 linguri
  • lamaie 1 bucati
  • patrunjel 1 bucati
  • slanina 100 grame
  • slanina 100 grame

calcan afumat : 13 comentarii

  • @szilvester - fiecare pescar isi cumpara scule, nade etc dupa posibilitati. asa cum cum uni au mercedes-uri alti au dacii... deci nu e obligatoriu sa fii snoob pur si simplu isi permit.

    apoi mai e si urmatoarea chestie ai tinut in mana o lasneta century ? cu o mulineta xta shimano sau aero, sa vezi diferenta fata de un hakuyo sau sert la 100 ron. daca ai bani si iti permiti de ce nu.

    important este sa stii sa pescuiesti cu ele :)).

    una peste alta sa vina materialele :0

  • da chestia cu filmulete despre noduri si alte chestii sint bine venite.pentru ca asa cum ai zis, cei care au experienta usor uita ca si ei au fost la inceput pe linga.si oricum dupa parerea mea pescuitul cu tonkin-ul (si eu am avut unul )a fost cel mai frumos, acum deja prea am complicat pescuitul, atunci era mai simplu ,pita amestecata cu apa sau rime si o galeata si eram gata de pescuit .acum i-mi trebuie 20 minute sa car in masina chestiile, nici nu le mai enumar.eu zic ca avem o problema:-))).iar despre cei care au scule de mii de euro no comment!doar atit ,snobi.

  • salutare,este foarte bine venita initiativa dumneavoastra atit pentru incepatori cit si pentru cei care se cred sau sint experimentati sau ori cit de profesionisti am fi eu zic caci tot timpul avem de invatat ceva nou sau de recapitulat ceva mai vechi si pe cit posibil uni dintre noi am uitat.