- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Macrou afumat
- lin-pe-lin
- 18-02-2010
- 42179
- 0
Detalii
| Porti | 20 |
| Timp | 72 |
Descriere macrou afumat
Se curata pestele , se spala si se lasa sa se scurga . Dupa scurgere se sareaza si se condimenteaza si se lasa cam 2 zile sa-si ia gustul si sa fie patruns de arome .Dupa aceia se scoate si se pune la zvantat . Se lasa cam o zi . Dupa aceasta se iau pestii si se aseaza pa sarme care se pun in locul de afumare . Atentie nu se forteaza se topesc ci trebuie incet si aerul sau mai bine zis fumul sa ajunga cald nu fierbinte . Se foloseste lemn de brad sau salcie pentru miros .Se lasa la afumat pana devine aramiu si incepe sa se scurga grasime . Se dau jos si se servesc reci , merge si cald dar mai bun rece , cu ceva garnitura , eu il mananc cu ceapa sau lamaie . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
macrou 10 bucati
-
sare 100 grame
-
condiment - plic 2 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


macrou afumat : 0 comentarii